Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lenochodi Nový život
Main Tactiek bum
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 15.7
matig Schieten waardeloos
redelijk Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Belchev rent richting de bal. Sędłak rent richting de bal. Belchev verovert de bal door een tackle van achteren. Čevela rent richting de bal. Čevela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Čevela onderschept slim de pass. Pranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čevela krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Kondrat is nu in balbezit. Daar is Kondrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrat geeft een lange en hoge pass. Čevela maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoàng Nhân probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Plevý passt de bal met de wreef. Šimčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Frontczek zijn tegenspeler op de grond. Frontczek krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang geeft een hoge lob. Kondrat kopt de bal weg. Čevela is nu in balbezit. Čevela draait met de bal, schiet en ... Hoàng Nhân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Barrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondrat rent richting de bal. Brito begaat een overtreding. Brito krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kollár met de inworp. Šimčík rent richting de bal. Kulpiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kulpiński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kulpiński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Bakowsky onderschept slim de pass. Šimčík probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klouda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaini is nu in balbezit. Zaini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Harrauer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šimčík met de inworp. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Brito kopt de bal weg. Kollár heeft problemen om de bal te vangen. Belchev speelt de bal door. Plevý is nu in balbezit. Plevý schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenochodi 24%, Nový život 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lenochodi - Nový život 0:0

48e minuut.
Daar is Klouda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlappner rent richting de bal. Schlappner passt de bal in één keer door. Koníček is nu in balbezit. Koníček geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Harrauer onderschept slim de pass. Harrauer geeft een lange en hoge pass. Kondrat kopt de bal weg. Čevela rent richting de bal. Čevela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Frontczek is nu in balbezit. Šimčík rent richting de bal. Met opzet legt Frontczek zijn tegenspeler op de grond. Frontczek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Šimčík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kollár met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bakowsky rent richting de bal. Šimčík verovert de bal door een tackle van achteren. Bakowsky begaat een overtreding. Šimčík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šimčík komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Harrauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrauer geeft een hoge lob. Klouda kopt de bal weg. Čevela rent richting de bal. Čevela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klouda is nu in balbezit. Klouda geeft een hoge lob. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Plevý rent richting de bal. Plevý geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenochodi 16%, Nový život 84%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lenochodi - Nový život 0:0