Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Brno AC MILAN CZECH
Full def Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 42.1
goed Schieten redelijk
redelijk Passen goed
solide Verdedigen matig


9e minuut.
Daar is van Kesteren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aplea is nu in balbezit. van Kesteren onderschept slim de pass. van Kesteren schiet op doel. Na een snelle pass probeert Petelinek de bal onder controle te krijgen. Pandaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Daar is Hamouz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamouz probeert naar een medespeler te passen. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap. Pandaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Brno - AC MILAN CZECH 1:0

30e minuut.
Petelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Kesteren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Takvonyan neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Buřil rent richting de bal. Buřil speelt de bal door. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Əmircanov geeft een lange en hoge pass. Reyman heeft problemen om de bal te vangen. Acreano bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală onderschept slim de pass. Păcală draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Takvonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Takvonyan passt de bal met de wreef. Sałata rent richting de bal. Sałata geeft de bal voor. Reyman krijgt zijn hoofd ertegen. Macháně probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson geeft een lange en hoge pass. Reyman kopt de bal weg. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală draait met de bal, schiet en ... Macháně kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Takvonyan rent richting de bal. Buřil is nu in balbezit. Takvonyan speelt de bal door. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Brno 56%, AC MILAN CZECH 44%.
KS Brno - AC MILAN CZECH 1:0

46e minuut.
Hamouz verovert de bal door een tackle van achteren. Hamouz met een sublieme pass. Takvonyan met een sublieme pass. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren schiet op doel. Pandaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

62e minuut.
Hamouz passt de bal met de wreef. Buřil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřil geeft een lange en hoge pass. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... Pandaman bokst de bal weg.

71e minuut.
Sałata passt de bal in één keer door. Kolbaşı probeert naar een medespeler te passen. Petelinek is nu in balbezit. van Kesteren verovert de bal door een tackle van achteren. van Kesteren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hejmej speelt de bal door. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelinek rent richting de bal. van Kesteren verovert de bal door een tackle van achteren. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hamouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamouz passt de bal zonder na te denken. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap. Pandaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Buřil passt de bal met de wreef. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelinek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Kesteren raakt geblesseerd tijdens het duel. van Kesteren zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Brno - AC MILAN CZECH 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Brno 41%, AC MILAN CZECH 59%.
KS Brno - AC MILAN CZECH 2:0