Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MILAN CZECH KS Brno
Normal Tactiek Full def
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 44.6
good Schieten good
solid Passen good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Aplea verovert de bal door een tackle van achteren. Aplea probeert naar een medespeler te passen. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren schiet op doel. Petelinek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pielesiak speelt de bal door. Pandrhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandrhola passt de bal met de wreef. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap. Pandaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Takvonyan probeert naar een medespeler te passen. van Kesteren is nu in balbezit. Petelinek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Petelinek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Petelinek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. van Kesteren raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Takvonyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pandaman bokst de bal weg.

19e minuut.
Hamouz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sekora komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Takvonyan onderschept slim de pass. Takvonyan probeert naar een medespeler te passen. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren schiet op doel. Pandaman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ferguson speelt de bal door. Pielesiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pandaman trapt de bal weg van het doel. Takvonyan kopt de bal weg. Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren verovert de bal door een tackle van achteren. van Kesteren schiet op doel. Pandaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Takvonyan passt de bal in één keer door. Sekora is nu in balbezit. Sekora passt de bal zonder na te denken. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Sekora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekora passt de bal zonder na te denken. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren schiet op doel. Pandaman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - KS Brno 0:1

36e minuut.
Tobiáš is nu in balbezit. Buřil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřil passt de bal met de wreef. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - KS Brno 0:2

41e minuut.
Păcală heeft problemen om de bal te vangen. Păcală speelt de bal door. Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov geeft de bal voor. Reyman springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ferguson met een harde bal richting middenveld. Sekora kopt de bal weg. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - KS Brno 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN CZECH 56%, KS Brno 44%.
AC MILAN CZECH - KS Brno 0:3

57e minuut.
Kolbaşı onderschept slim de pass. Kolbaşı probeert naar een medespeler te passen. Hejmej speelt de bal door. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Aplea geeft een lange en hoge pass. Păcală rent richting de bal. Păcală passt de bal in één keer door. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reyman rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Əmircanov zal de hoekschop nemen. Reyman springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Buřil verovert de bal door een tackle van achteren. Buřil met een sublieme pass. Sekora rent richting de bal. Sekora geeft een hoge lob. van Kesteren krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sekora met een snelle inworp. Acreano bereikt de bal nog maar net als eerste. Acreano probeert naar een medespeler te passen. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... Pandaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
van Kesteren is nu in balbezit. Pielesiak onderschept slim de pass. Pielesiak geeft een lange en hoge pass. Pandrhola rent richting de bal. Pandrhola geeft de bal voor. Macháně probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Takvonyan probeert naar een medespeler te passen. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej passt de bal in één keer door. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Acreano rent richting de bal. Păcală tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acreano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Acreano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - KS Brno 0:4

89e minuut.
Tobiáš rent richting de bal. Buřil verovert de bal door een tackle van achteren. Buřil passt de bal in één keer door. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN CZECH 60%, KS Brno 40%.
AC MILAN CZECH - KS Brno 0:4