Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Brno Companeros
Full def Tactiek Crossbow
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 19.8
adequate Schieten hopeless
adequate Passen poor
good Verdedigen average


31e minuut.
Mádr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mádr geeft een lange en hoge pass. Pápai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápai geeft een hoge lob. Buřil rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Brno - Companeros 1:0

37e minuut.
Forné rent richting de bal. van Kesteren verovert de bal door een tackle van achteren. Buřil rent richting de bal. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Brno 41%, Companeros 59%.
KS Brno - Companeros 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Forné de bal. van Kesteren rent richting de bal. Forné onderschept slim de pass. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Brno - Companeros 2:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciechowski de bal onder controle te krijgen. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej geeft een lange en hoge pass. Daar is Peklo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pápai geeft een lange en hoge pass. Kolbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbaşı geeft een lange en hoge pass. van Kesteren heeft problemen om de bal te vangen. van Kesteren schiet op doel. Ninoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Märki onderschept slim de pass. Hamouz verovert de bal door een tackle van achteren. Hamouz geeft de bal voor. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Brno - Companeros 3:0

63e minuut.
Hejmej onderschept slim de pass. Hejmej geeft een hoge lob. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Brno - Companeros 4:0

67e minuut.
Ciechowski geeft de bal voor. Hamouz kopt de bal weg. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren schiet op doel. Ninoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Kolbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbaşı geeft een hoge lob. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Brno - Companeros 5:0

83e minuut.
Hejmej geeft een hoge lob. Daar is Peklo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Forné de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Hejmej neemt de hoekschop. Hamouz rent richting de bal. Hamouz passt de bal in één keer door. Takvonyan heeft problemen om de bal te vangen. Takvonyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Ciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej verovert de bal door een tackle van achteren. Hejmej geeft een hoge lob. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Brno - Companeros 6:0

88e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. Pápai begaat een overtreding. Hejmej is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Takvonyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Brno 25%, Companeros 75%.
KS Brno - Companeros 6:0