Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lemroničovo FC Lenochodi
první taktika Tactiek Main
36% Balbezit 64%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 30.7
zwak Schieten matig
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Belchev passt de bal met de wreef. Šimčík rent richting de bal. Šimčík passt de bal met de wreef. Plevý is nu in balbezit. Plevý schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Belchev is nu in balbezit. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev met een sublieme pass. Plevý is nu in balbezit. Plevý haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Belchev met een sublieme pass. Koníček rent richting de bal. Trebinjac is nu in balbezit. Koníček verovert de bal door een tackle van achteren. Koníček geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Čevela rent richting de bal. Belchev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Enginar de bal. Plevý is nu in balbezit. Plevý haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kondrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Remelexo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondrat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klouda met een snel genomen vrije trap. Plevý is nu in balbezit. Plevý schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Enginar met een harde bal richting middenveld. Smíchovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Belchev zijn tegenspeler op de grond. Belchev krijgt een gele kaart. Smíchovský wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Smíchovský kan niet meer verder spelen. Nádeník komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lemroničovo 70%, FC Lenochodi 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lemroničovo - FC Lenochodi 0:0

48e minuut.
Liposinović is nu in balbezit. Belchev onderschept slim de pass. Belchev speelt de bal door. Plevý is nu in balbezit. Plevý haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Remelexo de bal. Belchev is nu in balbezit. Liposinović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liposinović krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Enginar geeft de bal voor. Inworp. Šimčík met een snelle inworp. Belchev rent richting de bal. Belchev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kollár kopt de bal weg. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev geeft de bal voor. Plevý is nu in balbezit. Plevý schiet op doel. Bavastrello bokst de bal weg. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecki passt de bal in één keer door. Plevý bereikt de bal nog maar net als eerste. Plevý haalt uit met een fantastische trap. Bavastrello bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bavastrello met een sublieme pass. Klouda kopt de bal weg. Maizena heeft problemen om de bal te vangen. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lemroničovo - FC Lenochodi 0:1

71e minuut.
Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimčík onderschept slim de pass. Šimčík geeft een hoge lob. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Remelexo passt de bal met de wreef. Kondrat is nu in balbezit. Kondrat geeft een hoge lob. Čevela rent richting de bal. Čevela schiet op doel. Bavastrello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Šimčík geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Liposinović de bal. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kosilov de bal onder controle te krijgen. Bavastrello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Plevý is nu in balbezit. Plevý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lemroničovo - FC Lenochodi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lemroničovo 66%, FC Lenochodi 34%.
Lemroničovo - FC Lenochodi 0:2