Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 18:52
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10 [del]
  • Stadion: Eden
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6198
SK_SLAVIA_PRAHA AC MILAN CZECH
sks_rohovka Tactiek Normal
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 40
zwak Schieten solide
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Əmircanov speelt de bal door. Klungelig pakt Aplea de bal. Aplea geeft de bal voor. Reyman is nu in balbezit. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Gardynik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - AC MILAN CZECH 0:1

4e minuut.
Telesio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Taşlı de bal. Reyman is nu in balbezit. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - AC MILAN CZECH 0:2

11e minuut.
Telesio passt de bal met de wreef. Turone bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Əmircanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reyman krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sałata met een sublieme pass. Stawski heeft problemen om de bal te vangen. Stawski speelt de bal door. Păcală is nu in balbezit. Păcală schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hajduczek geeft een lange en hoge pass. Păcală kopt de bal weg. Reyman is nu in balbezit. Reyman schiet op doel. Gardynik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - AC MILAN CZECH 0:3

37e minuut.
Taşlı rent richting de bal. Taşlı passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Əmircanov neemt de hoekschop. Reyman maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - AC MILAN CZECH 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK_SLAVIA_PRAHA 86%, AC MILAN CZECH 14%.
SK_SLAVIA_PRAHA - AC MILAN CZECH 0:4

49e minuut.
Hajduczek probeert naar een medespeler te passen. Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Əmircanov zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reyman is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - AC MILAN CZECH 0:5

68e minuut.
Reyman rent richting de bal. Gardynik met een sublieme pass. Păcală kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Reyman de bal onder controle te krijgen. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Əmircanov met een snelle inworp. Tobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobiáš passt de bal in één keer door. Păcală is nu in balbezit. Păcală draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Petelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelinek geeft een lange en hoge pass. Tobiáš rent richting de bal. Păcală rent richting de bal. Păcală draait met de bal, schiet en ... Gardynik bokst de bal weg.

74e minuut.
Reyman schiet op doel. Stawski kopt de bal weg. Daar is Telesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Taşlı trapt de bal weg van het doel. Daar is Păcală, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyman rent richting de bal. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Turone heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Əmircanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reyman rent richting de bal. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Stawski rent richting de bal. Stawski probeert naar een medespeler te passen. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală haalt uit met een fantastische trap. Gardynik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - AC MILAN CZECH 0:6

86e minuut.
Stawski is nu in balbezit. Stawski probeert naar een medespeler te passen. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - AC MILAN CZECH 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK_SLAVIA_PRAHA 81%, AC MILAN CZECH 19%.
SK_SLAVIA_PRAHA - AC MILAN CZECH 0:7