Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lemroničovo AC MILAN CZECH
první taktika Tactiek Normal
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 44.5
zwak Schieten solide
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Maizena passt de bal in één keer door. Liposinović rent richting de bal. Reyman verovert de bal door een tackle van achteren. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Bavastrello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lemroničovo - AC MILAN CZECH 0:1

3e minuut.
Pandrhola is nu in balbezit. Pandrhola geeft een hoge lob. Enginar kopt de bal weg. Păcală is nu in balbezit. Păcală haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Tobiáš probeert naar een medespeler te passen. Əmircanov heeft problemen om de bal te vangen. Əmircanov geeft een hoge lob. Reyman springt en kopt de bal. Bavastrello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sałata is nu in balbezit. Sałata passt de bal zonder na te denken. Pandrhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandrhola geeft de bal voor. Reyman maakt een snoekduik en kopt de bal. Bavastrello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Fortín geeft de bal voor. Aplea kopt de bal weg. Daar is Berbecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Smíchovský de bal. Sałata is nu in balbezit. Met opzet legt Trebinjac zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trebinjac naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sałata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sałata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pandrhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandrhola geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fortín bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman onderschept slim de pass. Reyman schiet op doel. Bavastrello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Remelexo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berbecki de bal. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kosilov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pandrhola zal de hoekschop nemen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

29e minuut.
Aplea met een sublieme pass. Tobiáš rent richting de bal. Tobiáš passt de bal met de wreef. Pandrhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandrhola geeft de bal voor. Bavastrello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reyman maakt een snoekduik en kopt de bal. Bavastrello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lemroničovo - AC MILAN CZECH 0:2

34e minuut.
Pandrhola rent richting de bal. Pandrhola probeert naar een medespeler te passen. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ... Berbecki probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pandrhola zal de hoekschop nemen. Reyman krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lemroničovo - AC MILAN CZECH 0:3

35e minuut.
Klungelig pakt Păcală de bal. Maizena rent richting de bal. Maizena passt de bal zonder na te denken. Reyman rent richting de bal. Reyman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lemroničovo - AC MILAN CZECH 0:4

42e minuut.
Smíchovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobiáš onderschept slim de pass. Tobiáš passt de bal in één keer door. Pandrhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandrhola geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lemroničovo 85%, AC MILAN CZECH 15%.
Lemroničovo - AC MILAN CZECH 0:4

52e minuut.
Tobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobiáš passt de bal met de wreef. Reyman probeert de bal aan de voet te houden. Păcală rent richting de bal. Păcală haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Ferguson passt de bal met de wreef. Sałata probeert naar een medespeler te passen. Pandrhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandrhola geeft een hoge lob. Bavastrello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Reyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lemroničovo - AC MILAN CZECH 0:5

70e minuut.
Berbecki kopt de bal weg. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov probeert naar een medespeler te passen. Sałata geeft een hoge lob. Reyman maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pielesiak speelt de bal door. Pandrhola is nu in balbezit. Pandrhola geeft een hoge lob. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov geeft de bal voor. Pandrhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Pielesiak heeft problemen om de bal te vangen. Pielesiak geeft een lange en hoge pass. Reyman heeft problemen om de bal te vangen. Reyman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kosilov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ferguson passt de bal met de wreef. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov geeft een lange en hoge pass. Reyman krijgt zijn hoofd ertegen. Bavastrello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lemroničovo - AC MILAN CZECH 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lemroničovo 76%, AC MILAN CZECH 24%.
Lemroničovo - AC MILAN CZECH 0:6