Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lenochodi SK_SLAVIA_PRAHA
Main Tactiek sks_rohovka
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
9 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 31.2
average Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen adequate


8e minuut.
Belchev rent richting de bal. Belchev passt de bal met de wreef. Plevý bereikt de bal nog maar net als eerste. Plevý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - SK_SLAVIA_PRAHA 1:0

16e minuut.
Hajduczek speelt de bal door. Taşlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turone is nu in balbezit. Plevý is nu in balbezit. Plevý schiet op doel. Gardynik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plevý heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biniaś komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Klungelig pakt Belchev de bal. Hajduczek is nu in balbezit. Biniaś speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šimčík neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Plevý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telesio rent richting de bal. Belchev verovert de bal door een tackle van achteren. Belchev schiet op doel. Gardynik bokst de bal weg. Daar is Čevela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belchev is nu in balbezit. Belchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - SK_SLAVIA_PRAHA 2:0

34e minuut.
Belchev met een sublieme pass. Kondrat heeft problemen om de bal te vangen. Kondrat passt de bal met de wreef. Čevela rent richting de bal. Čevela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valverde komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenochodi 16%, SK_SLAVIA_PRAHA 84%.
FC Lenochodi - SK_SLAVIA_PRAHA 2:0

48e minuut.
Kondrat is nu in balbezit. Kondrat speelt de bal door. Čevela is nu in balbezit. Čevela schiet op doel. Gardynik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - SK_SLAVIA_PRAHA 3:0

68e minuut.
Inworp. Rousselet komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Fiordigiglio speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šimčík neemt de hoekschop. Plevý krijgt zijn hoofd ertegen. Gardynik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klouda is nu in balbezit. Klouda speelt de bal door. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela schiet op doel. Gardynik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Šimčík met de inworp. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Belchev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Belchev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenochodi 19%, SK_SLAVIA_PRAHA 81%.
FC Lenochodi - SK_SLAVIA_PRAHA 3:0