Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 18:53
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10 [del]
  • Stadion: Eden
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5608
SK_SLAVIA_PRAHA FC Lenochodi
sks_rohovka Tactiek Main
34% Balbezit 66%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 31.5
average Schieten average
weak Passen average
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Šimčík met een snelle inworp. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordigiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár onderschept slim de pass. Kollár geeft een lange en hoge pass. Solnohradský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plevý bereikt de bal nog maar net als eerste. Plevý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC Lenochodi 0:1

15e minuut.
Gardynik rent richting de bal. Taşlı rent richting de bal. Čevela schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Čevela moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Čevela schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Hajduczek onderschept slim de pass. Kondrat is nu in balbezit. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek geeft een hoge lob. Belchev kopt de bal weg. Solnohradský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biniaś komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár passt de bal zonder na te denken. Plevý bereikt de bal nog maar net als eerste. Plevý schiet op doel. Solnohradský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Belchev de bal onder controle te krijgen. Plevý bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Plevý onderschept slim de pass. Plevý haalt uit met een fantastische trap. Solnohradský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK_SLAVIA_PRAHA 75%, FC Lenochodi 25%.
SK_SLAVIA_PRAHA - FC Lenochodi 0:1

46e minuut.
Valverde komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Belchev kopt de bal weg. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plevý is nu in balbezit. Plevý haalt uit met een fantastische trap. Solnohradský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC Lenochodi 0:2

53e minuut.
Kondrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek is nu in balbezit. Kondrat onderschept slim de pass. Kondrat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rousselet komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Rousselet verovert de bal door een tackle van achteren. Kollár onderschept slim de pass. Kollár speelt de bal door. Plevý rent richting de bal. Plevý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK_SLAVIA_PRAHA 83%, FC Lenochodi 17%.
SK_SLAVIA_PRAHA - FC Lenochodi 0:2