Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lenochodi Companeros
Main Tactiek Crossbow
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
32 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten waardeloos
matig Passen slecht
matig Verdedigen zwak


6e minuut.
Daar is Kondrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrat met een sublieme pass. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela haalt uit met een fantastische trap. Ninoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - Companeros 1:0

17e minuut.
Pápai kopt de bal weg. Kollár rent richting de bal. Zamordek speelt de bal door. Plevý bereikt de bal nog maar net als eerste. Plevý haalt uit met een fantastische trap. Ninoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Děd bereikt de bal nog maar net als eerste. Děd passt de bal in één keer door. Zdelar rent richting de bal. Zdelar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lenochodi - Companeros 1:1

38e minuut.
Kollár onderschept slim de pass. Kollár geeft een lange en hoge pass. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - Companeros 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenochodi 44%, Companeros 56%.
FC Lenochodi - Companeros 2:1

47e minuut.
Peklo is nu in balbezit. Peklo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kondrat met een snelle inworp. Belchev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Děd geeft de bal voor. Plevý kopt de bal weg. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela schiet op doel. Ninoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - Companeros 3:1

55e minuut.
Ninoiu trapt de bal weg. Klouda is nu in balbezit. Klouda met een sublieme pass. Kondrat rent richting de bal. Kondrat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zamordek geeft een hoge lob. Zdelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdebel is nu in balbezit. Zdelar rent richting de bal. Zdelar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Forné geeft de bal voor. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár speelt de bal door. Šimčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimčík geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Peklo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kondrat met een snelle inworp. Belchev rent richting de bal. Belchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenochodi 30%, Companeros 70%.
FC Lenochodi - Companeros 3:1