Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kyuubi eSports F.C. AC MILAN CZECH
451 Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 43.9
adequate Schieten solid
average Passen solid
average Verdedigen average


5e minuut.
Aplea is nu in balbezit. Jaško verovert de bal door een tackle van achteren. Jaško probeert naar een medespeler te passen. Jílek rent richting de bal. Jílek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kutil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman onderschept slim de pass. Reyman speelt de bal door. Păcală is nu in balbezit. Păcală schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zíbrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zíbrt passt de bal met de wreef. Tobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jílek verovert de bal door een tackle van achteren. Jílek schiet op doel. Pandaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petelinek onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyuubi eSports F.C. - AC MILAN CZECH 1:0

13e minuut.
Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea geeft de bal voor. Klungelig pakt Pandrhola de bal. Pandrhola geeft een hoge lob. Reyman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pielesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielesiak geeft een hoge lob. Kutil is nu in balbezit. Păcală onderschept slim de pass. Păcală draait met de bal, schiet en ... Šedivec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Šlégl heeft problemen om de bal te vangen. Tobiáš rent richting de bal. Tobiáš passt de bal met de wreef. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kutil bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală onderschept slim de pass. Păcală speelt de bal door. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Palica de bal onder controle te krijgen. Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov probeert naar een medespeler te passen. Reyman rent richting de bal. Reyman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pandrhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandrhola schiet op doel. Šedivec bokst de bal weg.

36e minuut.
Tobiáš probeert de bal aan de voet te houden. Šlégl is nu in balbezit. Šlégl passt de bal in één keer door. Jílek is nu in balbezit. Jílek draait met de bal, schiet en ... Pandaman bokst de bal weg.

39e minuut.
Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman rent richting de bal. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kyuubi eSports F.C. - AC MILAN CZECH 1:1

41e minuut.
Pielesiak geeft de bal voor. Reyman is nu in balbezit. Kutil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kutil krijgt een gele kaart. Reyman raakt geblesseerd tijdens het duel. Păcală neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyuubi eSports F.C. 65%, AC MILAN CZECH 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kyuubi eSports F.C. - AC MILAN CZECH 1:1

54e minuut.
Palica speelt de bal door. Jílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jílek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kutil komt bij de bal en schiet. Pandaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Pielesiak passt de bal in één keer door. Daar is Pandrhola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandrhola geeft een lange en hoge pass. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson geeft de bal voor. Əmircanov met een sublieme pass. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šedivec met een harde bal richting middenveld. Tobiáš kopt de bal weg. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jílek speelt de bal door. Klungelig pakt Ferguson de bal. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Reyman rent richting de bal. Reyman schiet op doel. Šedivec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov passt de bal in één keer door. Păcală rent richting de bal. Reyman is nu in balbezit. Reyman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tobiáš is nu in balbezit. Tobiáš geeft de bal voor. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ... Šedivec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Orfel trapt de bal weg van het doel. Šlégl controleert de bal met de borst. Păcală met een sublieme pass. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Orfel onderschept slim de pass. Kutil is nu in balbezit. Švarců rent richting de bal. Reyman verovert de bal door een tackle van achteren. Reyman draait met de bal, schiet en ... Šedivec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyuubi eSports F.C. - AC MILAN CZECH 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyuubi eSports F.C. 66%, AC MILAN CZECH 34%.
Kyuubi eSports F.C. - AC MILAN CZECH 1:2