Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MILAN CZECH Kyuubi eSports F.C.
Normal Tactiek 451
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 27.2
solide Schieten matig
solide Passen matig
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Klungelig pakt Əmircanov de bal. Əmircanov passt de bal zonder na te denken. Daar is Reyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Păcală is nu in balbezit. Păcală schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Šedivec trapt de bal weg. Jaško heeft problemen om de bal te vangen. Tobiáš kopt de bal weg. Reyman kan de bal niet met de borst controleren. Reyman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - Kyuubi eSports F.C. 1:0

10e minuut.
Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak passt de bal met de wreef. Ferguson heeft problemen om de bal te vangen. Jílek is nu in balbezit. Jílek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Masér is nu in balbezit. Masér passt de bal zonder na te denken. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jílek verovert de bal door een tackle van achteren. Jílek schiet op doel. Pandaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Daar is Aplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobiáš geeft een hoge lob. Reyman rent richting de bal. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - Kyuubi eSports F.C. 2:0

18e minuut.
Klungelig pakt Reyman de bal. Reyman probeert naar een medespeler te passen. Păcală is nu in balbezit. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ... Šedivec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ferguson passt de bal zonder na te denken. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak geeft een lange en hoge pass. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Jaško rent richting de bal. Tobiáš onderschept slim de pass. Tobiáš geeft de bal voor. Reyman springt en kopt de bal. Šedivec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - Kyuubi eSports F.C. 3:0

24e minuut.
Paroulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobiáš onderschept slim de pass. Tobiáš met een sublieme pass. Reyman is nu in balbezit. Reyman schiet op doel. Šedivec bokst de bal weg. Orfel geeft een hoge lob. Daar is Jaško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov haalt uit met een fantastische trap. Šedivec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Švarců rent richting de bal. Reyman onderschept slim de pass. Reyman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - Kyuubi eSports F.C. 4:0

32e minuut.
Sałata probeert naar een medespeler te passen. Păcală rent richting de bal. Păcală probeert naar een medespeler te passen. Reyman rent richting de bal. Reyman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Klungelig pakt Păcală de bal. Kutil onderschept slim de pass. Kutil passt de bal zonder na te denken. Jílek rent richting de bal. Jílek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN CZECH 34%, Kyuubi eSports F.C. 66%.
AC MILAN CZECH - Kyuubi eSports F.C. 4:0

48e minuut.
Vitoň verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pandrhola met een snelle inworp. Păcală rent richting de bal. Păcală geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Păcală de bal. Kutil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Orfel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šedivec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Păcală heeft problemen om de bal te vangen. Tobiáš rent richting de bal. Tobiáš geeft een hoge lob. Reyman is nu in balbezit. Reyman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pandrhola rent richting de bal. Pandrhola speelt de bal door. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tobiáš rent richting de bal. Tobiáš geeft een hoge lob. Reyman kopt de bal weg. Daar is Păcală, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Păcală haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Švarců speelt de bal door. Tobiáš probeert naar een medespeler te passen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman schiet op doel. Šedivec probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Paroulek is nu in balbezit. Tobiáš onderschept slim de pass. Tobiáš speelt de bal door. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Sałata de bal. Sałata speelt de bal door. Reyman heeft problemen om de bal te vangen. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală schiet op doel. Šedivec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orfel is nu in balbezit. Reyman verovert de bal door een tackle van achteren. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - Kyuubi eSports F.C. 5:0

76e minuut.
Tobiáš kopt de bal weg. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Palica begaat een overtreding. Palica krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Reyman verovert de bal door een tackle van achteren. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Švarců probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pandrhola rent richting de bal. Pandrhola geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Păcală haalt uit met een fantastische trap. Paroulek heeft problemen om de bal te vangen. Jaško rent richting de bal. Tobiáš verovert de bal door een tackle van achteren. Tobiáš geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reyman rent richting de bal. Reyman schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Pielesiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Masér is nu in balbezit. Met opzet legt Pielesiak zijn tegenspeler op de grond. Pielesiak krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Sałata geeft een hoge lob. Reyman is nu in balbezit. Švarců tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Švarců krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN CZECH 44%, Kyuubi eSports F.C. 56%.
AC MILAN CZECH - Kyuubi eSports F.C. 5:0