Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lemroničovo KS Brno
první taktika Tactiek Full def
28% Balbezit 72%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 44.7
weak Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


7e minuut.
Enginar geeft een hoge lob. Daar is Smíchovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smíchovský passt de bal zonder na te denken. van Kesteren heeft problemen om de bal te vangen. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bavastrello trapt de bal weg. Buřil kopt de bal weg. Daar is van Kesteren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Buřil rent richting de bal. Buřil geeft de bal voor. Maizena probeert de bal met de borst te controleren. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bavastrello trapt de bal weg van het doel. Hejmej kan de bal niet met de borst controleren. Hejmej geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is van Kesteren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Tagle trapt de bal weg. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kolbaşı geeft een lange en hoge pass. Remelexo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Tagle de bal onder controle te krijgen. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... Bavastrello bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hamouz zal de hoekschop nemen. Bavastrello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lemroničovo - KS Brno 0:1

25e minuut.
Buřil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřil passt de bal met de wreef. Hamouz is nu in balbezit. Hamouz geeft de bal voor. van Kesteren krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lemroničovo - KS Brno 0:2

35e minuut.
Kolbaşı geeft de bal voor. van Kesteren kopt de bal weg. Buřil rent richting de bal. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bavastrello trapt de bal weg van het doel. Hamouz is nu in balbezit. Hamouz geeft een lange en hoge pass. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lemroničovo 60%, KS Brno 40%.
Lemroničovo - KS Brno 0:2

49e minuut.
Enginar kopt de bal weg. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej passt de bal zonder na te denken. Takvonyan speelt de bal door. Buřil geeft de bal voor. Bavastrello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lemroničovo - KS Brno 0:3

56e minuut.
Takvonyan kopt de bal weg. Enginar is nu in balbezit. van Kesteren verovert de bal door een tackle van achteren. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... Daar is Tagle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bavastrello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Hejmej geeft een lange en hoge pass. van Kesteren rent richting de bal. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren onderschept slim de pass. van Kesteren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. Hejmej geeft een lange en hoge pass. Kosilov heeft problemen om de bal te vangen. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tagle onderschept slim de pass. Inworp. Hamouz met een snelle inworp. Buřil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřil geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tagle geeft een lange en hoge pass. Takvonyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Takvonyan probeert naar een medespeler te passen. Hejmej geeft een lange en hoge pass. van Kesteren springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosilov verovert de bal door een tackle van achteren. Kosilov met een sublieme pass. Buřil heeft problemen om de bal te vangen. Buřil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat. Bavastrello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Takvonyan kopt de bal weg. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej passt de bal in één keer door. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lemroničovo 75%, KS Brno 25%.
Lemroničovo - KS Brno 0:3