Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Brno Lemroničovo
Full def Tactiek první taktika
70% Balbezit 30%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 16.4
adequate Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Maizena de bal. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Remelexo. van Kesteren raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Gottfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamouz heeft problemen om de bal te vangen. Hamouz probeert naar een medespeler te passen. Buřil is nu in balbezit. Buřil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hamouz geeft een hoge lob. Tagle kopt de bal weg. Hejmej geeft een hoge lob. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hamouz geeft een lange en hoge pass. Buřil kopt de bal weg. Daar is Tagle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Kesteren verovert de bal door een tackle van achteren. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Takvonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Takvonyan speelt de bal door. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej geeft de bal voor. van Kesteren krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hamouz geeft de bal voor. Klungelig pakt Maizena de bal. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren schiet op doel. Bavastrello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Brno - Lemroničovo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Brno 35%, Lemroničovo 65%.
KS Brno - Lemroničovo 1:0

52e minuut.
Klungelig pakt Hejmej de bal. Hejmej geeft de bal voor. Tagle heeft problemen om de bal te vangen. Hamouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamouz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Enginar met een harde bal richting middenveld. Hejmej heeft problemen om de bal te vangen. Hejmej met een sublieme pass. Buřil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Hamouz geeft de bal voor. Berbecki probeert de bal met de borst te controleren. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej passt de bal met de wreef. Takvonyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Acreano verovert de bal door een tackle van achteren. Acreano geeft een lange en hoge pass. Daar is Fortín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bavastrello met een harde bal richting middenveld. Daar is Takvonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trebinjac met een sublieme pass. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Brno 35%, Lemroničovo 65%.
KS Brno - Lemroničovo 1:0