Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MILAN CZECH Companeros
Normal Tactiek Crossbow
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 23
solide Schieten hopeloos
solide Passen slecht
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Pandrhola is nu in balbezit. Pandrhola geeft een hoge lob. Sałata kopt de bal weg. Păcală is nu in balbezit. Păcală haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pandrhola is nu in balbezit. Pandrhola met een sublieme pass. Reyman is nu in balbezit. Reyman draait met de bal, schiet en ... Ninoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - Companeros 1:0

22e minuut.
Sałata passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pandrhola de bal. Pandrhola geeft de bal voor. Reyman maakt een snoekduik en kopt de bal. Ninoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - Companeros 2:0

26e minuut.
Sałata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pápai de bal. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - Companeros 3:0

35e minuut.
Aplea kopt de bal weg. Zamordek is nu in balbezit. Zamordek passt de bal zonder na te denken. Zdelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdelar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Păcală probeert naar een medespeler te passen. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov met een sublieme pass. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ninoiu trapt de bal weg. Tobiáš kopt de bal weg. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN CZECH 41%, Companeros 59%.
AC MILAN CZECH - Companeros 3:0

49e minuut.
Pálenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata begaat een overtreding. Pálenka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Forné zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zdelar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - Companeros 3:1

59e minuut.
Pandrhola rent richting de bal. Pandrhola speelt de bal door. Păcală is nu in balbezit. Păcală draait met de bal, schiet en ... Ninoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pápai kopt de bal weg. Tobiáš is nu in balbezit. Tobiáš passt de bal in één keer door. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pandrhola is nu in balbezit. Pandrhola geeft de bal voor. Pápai heeft problemen om de bal te vangen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tobiáš rent richting de bal. Tobiáš probeert naar een medespeler te passen. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov geeft een hoge lob. Reyman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - Companeros 4:1

68e minuut.
Batisti geeft een hoge lob. Aplea rent richting de bal. Aplea geeft een lange en hoge pass. Reyman is nu in balbezit. Reyman schiet op doel. Ninoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pielesiak geeft een lange en hoge pass. Əmircanov kopt de bal weg. Reyman is nu in balbezit. Reyman schiet op doel. Ninoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - Companeros 5:1

78e minuut.
Əmircanov met een sublieme pass. Tobiáš geeft de bal voor. Reyman is nu in balbezit. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Ninoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - Companeros 6:1

88e minuut.
Əmircanov met een sublieme pass. Păcală rent richting de bal. Păcală passt de bal in één keer door. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - Companeros 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN CZECH 40%, Companeros 60%.
AC MILAN CZECH - Companeros 7:1