Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Companeros AC MILAN CZECH
Crossbow Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.6 gemiddelde waardering 43.9
unsatisfactory Schieten good
poor Passen solid
average Verdedigen average


1e minuut.
Peklo is nu in balbezit. Peklo geeft de bal voor. Ciechowski is nu in balbezit. Ciechowski geeft een lange en hoge pass. Zdelar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Zdebel heeft problemen om de bal te vangen. Petelinek met een sublieme pass. Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov geeft de bal voor. Reyman springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pielesiak geeft een hoge lob. Forné kan de bal niet met de borst controleren. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Zdebel probeert naar een medespeler te passen. Pandrhola rent richting de bal. Pandrhola passt de bal met de wreef. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman schiet op doel. Ninoiu bokst de bal weg.

19e minuut.
Pielesiak geeft een lange en hoge pass. Forné bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman onderschept slim de pass. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Ninoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - AC MILAN CZECH 0:1

23e minuut.
Pandrhola passt de bal zonder na te denken. Reyman is nu in balbezit. Reyman passt de bal met de wreef. Păcală is nu in balbezit. Păcală schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - AC MILAN CZECH 0:2

26e minuut.
Forné geeft de bal voor. Zdebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata speelt de bal door. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Păcală is nu in balbezit. Zamordek onderschept slim de pass. Zamordek probeert naar een medespeler te passen. Zdebel rent richting de bal. Zdebel schiet op doel. Pandaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Əmircanov geeft de bal voor. Ninoiu speelt de bal door. Păcală kopt de bal weg. Klungelig pakt Pandrhola de bal. Pandrhola geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - AC MILAN CZECH 0:3

39e minuut.
Sałata onderschept slim de pass. Sałata speelt de bal door. Păcală rent richting de bal. Păcală draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - AC MILAN CZECH 0:4

44e minuut.
Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov probeert naar een medespeler te passen. Păcală is nu in balbezit. Zamordek speelt de bal door. Păcală geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 63%, AC MILAN CZECH 37%.
Companeros - AC MILAN CZECH 0:4

48e minuut.
Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pálenka de bal. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Əmircanov geeft een hoge lob. Daar is Reyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peklo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reyman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Păcală legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ninoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - AC MILAN CZECH 0:5

58e minuut.
Pielesiak speelt de bal door. Klungelig pakt Sałata de bal. Sałata met een sublieme pass. Păcală rent richting de bal. Păcală haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - AC MILAN CZECH 0:6

62e minuut.
Daar is Pálenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobiáš probeert naar een medespeler te passen. Əmircanov is nu in balbezit. Daar is Əmircanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmircanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pápai de bal. Tobiáš probeert naar een medespeler te passen. Əmircanov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - AC MILAN CZECH 0:7

71e minuut.
Aplea geeft een hoge lob. Inworp. Ciechowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamordek rent richting de bal. Zamordek geeft een hoge lob. Pandaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zdelar rent richting de bal. Zdelar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - AC MILAN CZECH 1:7

73e minuut.
Əmircanov geeft de bal voor. Forné probeert de bal met de borst te controleren. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman schiet op doel. Ninoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - AC MILAN CZECH 1:8

75e minuut.
Pápai geeft de bal voor. Reyman is nu in balbezit. Reyman draait met de bal, schiet en ... Peklo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ninoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - AC MILAN CZECH 1:9

79e minuut.
Pápai rent richting de bal. Pápai geeft een lange en hoge pass. Əmircanov speelt de bal door. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - AC MILAN CZECH 1:10

82e minuut.
Pálenka probeert de bal met de borst te controleren. Tobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală is nu in balbezit. Păcală schiet op doel. Ninoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - AC MILAN CZECH 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 60%, AC MILAN CZECH 40%.
Companeros - AC MILAN CZECH 1:11