Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lenochodi Kyuubi eSports F.C.
Main Tactiek 451
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 28.7
average Schieten adequate
average Passen average
weak Verdedigen weak


20e minuut.
Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár probeert naar een medespeler te passen. Belchev met een sublieme pass. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev speelt de bal door. Daar is Plevý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plevý haalt uit met een fantastische trap. Švarců probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šimčík geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šedivec bokst de bal weg.

27e minuut.
Vitoň kopt de bal weg. Masér is nu in balbezit. Masér passt de bal in één keer door. Jílek rent richting de bal. Jílek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Quang geeft een hoge lob. Plevý kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Orfel de bal onder controle te krijgen. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Klouda de bal. Zíbrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zíbrt probeert naar een medespeler te passen. Jílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jílek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenochodi 42%, Kyuubi eSports F.C. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lenochodi - Kyuubi eSports F.C. 0:0

49e minuut.
Kondrat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Belchev de bal. Belchev probeert naar een medespeler te passen. Plevý bereikt de bal nog maar net als eerste. Plevý schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Švarců trapt de bal weg. Kollár kopt de bal weg. Belchev met een sublieme pass. Daar is Plevý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plevý passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Čevela is nu in balbezit. Čevela schiet op doel. Klungelig pakt Švarců de bal. Plevý rent richting de bal. Plevý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - Kyuubi eSports F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenochodi 25%, Kyuubi eSports F.C. 75%.
FC Lenochodi - Kyuubi eSports F.C. 1:0