Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kyuubi eSports F.C. FC Lenochodi
451 Tactiek Main
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 32.7
matig Schieten matig
matig Passen matig
zwak Verdedigen zwak


6e minuut.
Jílek onderschept slim de pass. Quang geeft een hoge lob. Šimčík kopt de bal weg. Šlégl rent richting de bal. Šlégl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vitoň speelt de bal door. Jaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaško passt de bal in één keer door. Jílek rent richting de bal. Jílek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Palica geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šimčík met een snelle inworp. Belchev is nu in balbezit. Belchev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Šimčík met een snelle inworp. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev passt de bal in één keer door. Čevela rent richting de bal. Čevela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyuubi eSports F.C. - FC Lenochodi 0:1

35e minuut.
Daar is Zíbrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zíbrt met een sublieme pass. Klungelig pakt Kondrat de bal. Zíbrt is nu in balbezit. Zíbrt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klouda rent richting de bal. Klouda passt de bal in één keer door. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela schiet op doel. Orfel probeert de bal aan de voet te houden. Šedivec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyuubi eSports F.C. 54%, FC Lenochodi 46%.
Kyuubi eSports F.C. - FC Lenochodi 0:1

55e minuut.
Šimčík met de inworp. Kollár speelt de bal door. Belchev speelt de bal door. Čevela rent richting de bal. Čevela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Děd onderschept slim de pass. Děd speelt de bal door. Klouda met een sublieme pass. Plevý rent richting de bal. Plevý haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kondrat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev draait met de bal, schiet en ... Plevý springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Masér probeert naar een medespeler te passen. Jílek is nu in balbezit. Quang maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Quang moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Quang schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Kondrat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klouda is nu in balbezit. Met opzet legt Zíbrt zijn tegenspeler op de grond. Zíbrt krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Belchev passt de bal zonder na te denken. Zíbrt heeft problemen om de bal te vangen. Kondrat geeft een hoge lob. Plevý rent richting de bal. Plevý haalt uit met een fantastische trap. Šedivec bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kondrat neemt de hoekschop. Šedivec bokst de bal weg.

78e minuut.
Belchev passt de bal met de wreef. Šlégl is nu in balbezit. Kollár begaat een overtreding. Šlégl moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Šlégl kan niet meer verder spelen. Paroulek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyuubi eSports F.C. 60%, FC Lenochodi 40%.
Kyuubi eSports F.C. - FC Lenochodi 0:1