Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 18:52
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10 [del]
  • Stadion: Eden
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7825
SK_SLAVIA_PRAHA KS Brno
sks_rohovka Tactiek Full def
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 43.6
matig Schieten goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Baquedano geeft een hoge lob. Buřil kopt de bal weg. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren schiet op doel. Solnohradský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - KS Brno 0:1

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hejmej zal de hoekschop nemen. Solnohradský met een sublieme pass. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - KS Brno 0:2

15e minuut.
Buřil rent richting de bal. Gardynik verovert de bal door een tackle van achteren. Hamouz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamouz krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Klungelig pakt Hamouz de bal. Hamouz geeft een hoge lob. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Solnohradský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valverde komt het veld opgelopen. Hamouz neemt de hoekschop. van Kesteren krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Takvonyan passt de bal in één keer door. Hejmej met een sublieme pass. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren schiet op doel. Solnohradský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - KS Brno 0:3

37e minuut.
Buřil is nu in balbezit. Fiordigiglio rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hejmej zal de hoekschop nemen. van Kesteren maakt een snoekduik en kopt de bal. Solnohradský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK_SLAVIA_PRAHA 88%, KS Brno 12%.
SK_SLAVIA_PRAHA - KS Brno 0:3

46e minuut.
Rousselet komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hejmej onderschept slim de pass. Hejmej met een sublieme pass. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren schiet op doel. Solnohradský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - KS Brno 0:4

59e minuut.
Klungelig pakt Rousselet de bal. van Kesteren rent richting de bal. Rousselet begaat een overtreding. Rousselet krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Hejmej heeft problemen om de bal te vangen. Hejmej passt de bal in één keer door. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren schiet op doel. Solnohradský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - KS Brno 0:5

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biniaś komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hejmej zal de hoekschop nemen. Takvonyan rent richting de bal. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - KS Brno 0:6

68e minuut.
Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej passt de bal in één keer door. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - KS Brno 0:7

73e minuut.
Solnohradský met een sublieme pass. Hamouz kopt de bal weg. Daar is Hajduczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hamouz verovert de bal door een tackle van achteren. Hamouz speelt de bal door. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - KS Brno 0:8

79e minuut.
Hejmej speelt de bal door. van Kesteren rent richting de bal. Biniaś onderschept slim de pass. van Kesteren onderschept slim de pass. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK_SLAVIA_PRAHA 84%, KS Brno 16%.
SK_SLAVIA_PRAHA - KS Brno 0:8