Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bobici Brnaci FC.Galaxy Hradec Králové
442new Tactiek ofensiv
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


7e minuut.
Tvrdík speelt de bal door. Martini is nu in balbezit. Met opzet legt Kupček zijn tegenspeler op de grond. Kupček krijgt een gele kaart. Martini raakt geblesseerd tijdens het duel. Tvrdík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martini springt en kopt de bal. Kinnen bokst de bal weg.

9e minuut.
Daar is Kupecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupecký geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kupček de bal. Martini rent richting de bal. Martini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Češpiva rent richting de bal. Češpiva geeft een lange en hoge pass. Cuervo Simón probeert de bal aan de voet te houden. Efimciuc geeft een lange en hoge pass. Martini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sigurdsson rent richting de bal. Sigurdsson passt de bal met de wreef. Cheatham rent richting de bal. Cheatham schiet op doel. Ronna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - FC.Galaxy Hradec Králové 0:1

23e minuut.
Kupček rent richting de bal. Kupček geeft de bal voor. Sconfietti kopt de bal weg. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fiferna is nu in balbezit. Musílek onderschept slim de pass. Musílek passt de bal zonder na te denken. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobici Brnaci 47%, FC.Galaxy Hradec Králové 53%.
Bobici Brnaci - FC.Galaxy Hradec Králové 0:1

72e minuut.
Cuervo Simón rent richting de bal. Cuervo Simón met een sublieme pass. Tvrdík is nu in balbezit. Tvrdík schiet op doel. Rzeszutko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sigurdsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák verovert de bal door een tackle van achteren. Efimciuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Efimciuc krijgt een gele kaart. Krňák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Krňák neemt zijn aanloop. Ronna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - FC.Galaxy Hradec Králové 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobici Brnaci 46%, FC.Galaxy Hradec Králové 54%.
Bobici Brnaci - FC.Galaxy Hradec Králové 0:2