Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rentiéři Oderberg FC Kanalpucky 69
433 Tactiek Bobo1
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 48.3
good Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen very good


13e minuut.
Klinka geeft een lange en hoge pass. Kabrna kopt de bal weg. Negrilă probeert naar een medespeler te passen. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak schiet op doel. Dunka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nano rent richting de bal. Nano geeft de bal voor. Dunka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kabrna is nu in balbezit. Kabrna passt de bal zonder na te denken. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Kanalpucky 69 0:1

36e minuut.
Mitka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch passt de bal met de wreef. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klinka passt de bal zonder na te denken. Kolota geeft de bal voor. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička schiet op doel. Negrilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Kanalpucky 69 0:2

44e minuut.
Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder passt de bal zonder na te denken. Gicius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch onderschept slim de pass. Bozděch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 83%, FC Kanalpucky 69 17%.
FC Rentiéři Oderberg - FC Kanalpucky 69 0:2

48e minuut.
Gicius probeert naar een medespeler te passen. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano passt de bal in één keer door. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Kanalpucky 69 1:2

52e minuut.
Prešnajder probeert naar een medespeler te passen. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujaković begaat een overtreding. Bozděch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klinka komt bij de bal en schiet. Negrilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Kanalpucky 69 1:3

59e minuut.
Hausman bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder onderschept slim de pass. Prešnajder passt de bal zonder na te denken. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička schiet op doel. Negrilă bokst de bal weg.

65e minuut.
Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski begaat een overtreding. Hodkovička wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Mitka is nu in balbezit. Prešnajder verovert de bal door een tackle van achteren. Prešnajder passt de bal zonder na te denken. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Negrilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kolota is nu in balbezit. Kolota passt de bal in één keer door. Mitka is nu in balbezit. Tvarůžek rent richting de bal. Tvarůžek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Negrilă trapt de bal weg. Cisternas rent richting de bal. Kolota begaat een overtreding. Kolota krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Prešnajder met een sublieme pass. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tvarůžek de bal. Tvarůžek geeft de bal voor. Negrilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kabrna met een snelle inworp. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Bozděch rent richting de bal. Bozděch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Kanalpucky 69 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 72%, FC Kanalpucky 69 28%.
FC Rentiéři Oderberg - FC Kanalpucky 69 1:4