Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kanalpucky 69 FC Rentiéři Oderberg
Bobo1 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
50.1 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Kolota verovert de bal door een tackle van achteren. Kolota speelt de bal door. Hausman met een sublieme pass. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hodkovička speelt de bal door. Daar is Prešnajder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prešnajder passt de bal in één keer door. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Söllinger heeft problemen om de bal te vangen. Kolota bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolota geeft een hoge lob. Prešnajder rent richting de bal. Prešnajder haalt uit met een fantastische trap. Negrilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek passt de bal zonder na te denken. Daar is Kulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Goliáš speelt de bal door. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička passt de bal in één keer door. Kabrna rent richting de bal. Kabrna geeft een hoge lob. Negrilă bokst de bal weg. Hodkovička rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Negrilă speelt de bal door. Hurdálek kopt de bal weg. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prešnajder de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Mitka verovert de bal door een tackle van achteren. Hausman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausman passt de bal met de wreef. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. Dunka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Hausman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goliáš onderschept slim de pass. Goliáš speelt de bal door. Klungelig pakt Prešnajder de bal. Prešnajder draait met de bal, schiet en ... Negrilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Klungelig pakt Kolota de bal. Kolota passt de bal in één keer door. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak schiet op doel. Dunka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Rentiéři Oderberg 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 36%, FC Rentiéři Oderberg 64%.
FC Kanalpucky 69 - FC Rentiéři Oderberg 0:1

47e minuut.
Provázek met een snelle inworp. Kabrna rent richting de bal. Kabrna geeft een hoge lob. Hodkovička heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Kuźniak de bal onder controle te krijgen. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mirga de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Medar zal de hoekschop nemen. Kuźniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Dunka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kolota bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolota geeft een lange en hoge pass. Kozalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozalak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kabrna de bal onder controle te krijgen. Dunka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Goliáš rent richting de bal. Goliáš passt de bal zonder na te denken. Kulewski is nu in balbezit. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kozalak passt de bal zonder na te denken. Hausman rent richting de bal. Hausman passt de bal in één keer door. Kozalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozalak geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Rentiéři Oderberg 0:2

70e minuut.
Mirga onderschept slim de pass. Mirga met een sublieme pass. Goliáš rent richting de bal. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel. Negrilă bokst de bal weg.

77e minuut.
Klungelig pakt Mitka de bal. Goliáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Goliáš passt de bal zonder na te denken. Hodkovička heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Negrilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Medar passt de bal in één keer door. Kusák geeft de bal voor. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Prešnajder is nu in balbezit. Prešnajder met een sublieme pass. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička schiet op doel. Negrilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Rentiéři Oderberg 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 37%, FC Rentiéři Oderberg 63%.
FC Kanalpucky 69 - FC Rentiéři Oderberg 1:2