Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zenga tym FC VB 1997
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 18.3
solide Schieten zwak
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Marius kopt de bal weg. Polách is nu in balbezit. Sabeditsch onderschept slim de pass. Sabeditsch schiet op doel. Gebauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ledesma is nu in balbezit. Ledesma passt de bal in één keer door. Polách is nu in balbezit. Sabeditsch verovert de bal door een tackle van achteren. Sabeditsch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Uchytil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hauzr komt het veld opgelopen. Gebauer trapt de bal weg. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdražila begaat een overtreding. Čevela wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Sabeditsch passt de bal met de wreef. Marius rent richting de bal. Marius passt de bal zonder na te denken. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hauzr rent richting de bal. Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledesma speelt de bal door. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ledesma probeert de bal aan de voet te houden. Vácha rent richting de bal. Vácha passt de bal in één keer door. Cimr bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimr draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Marius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hauzr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marius rent richting de bal. Marius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kadeřábek trapt de bal weg van het doel. Ledesma kopt de bal weg. Marius speelt de bal door. Sabeditsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabeditsch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zenga tym 36%, FC VB 1997 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zenga tym - FC VB 1997 0:0

46e minuut.
Zdražila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bar Levi met de inworp. Čevela geeft een lange en hoge pass. Polách kopt de bal weg. Gebauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sabeditsch de bal. Sabeditsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC VB 1997 1:0

54e minuut.
Čevela geeft een hoge lob. Patras kopt de bal weg. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius draait met de bal, schiet en ... Gebauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Čevela de bal. Čevela probeert naar een medespeler te passen. Ledesma speelt de bal door. Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sabeditsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabeditsch haalt uit met een fantastische trap. Daar is Hauzr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledesma met een sublieme pass. Čevela geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Musa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raška komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zenga tym 39%, FC VB 1997 61%.
zenga tym - FC VB 1997 1:0