Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spartak Litvíno FC Volkic
Normal Tactiek at
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Máca geeft een lange en hoge pass. Kendl heeft problemen om de bal te vangen. Steiner onderschept slim de pass. Steiner haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kendl verovert de bal door een tackle van achteren. Kendl geeft de bal voor. Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Volkic 0:1

38e minuut.
Kaznějský is nu in balbezit. Svoboda verovert de bal door een tackle van achteren. Svoboda met een sublieme pass. Steiner rent richting de bal. Steiner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Litvíno 49%, FC Volkic 51%.
FC Spartak Litvíno - FC Volkic 0:1

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Salvátor niet meer kan verder spelen. Petrus komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kníř probeert naar een medespeler te passen. Bayer kan de bal niet met de borst controleren. Pollert is nu in balbezit. Pollert haalt uit met een fantastische trap. Petrus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Volkic 0:2

68e minuut.
Velšan met een snelle inworp. Kaznějský heeft problemen om de bal te vangen. Bayer is nu in balbezit. Kaznějský onderschept slim de pass. Kaznějský geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Šámal is nu in balbezit. Pikal onderschept slim de pass. Pikal met een sublieme pass. Pollert rent richting de bal. Pollert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bayer speelt de bal door. Culek bereikt de bal nog maar net als eerste. Culek geeft een hoge lob. Pollert rent richting de bal. Pollert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Svoboda is nu in balbezit. Steiner rent richting de bal. Steiner schiet op doel. Dytlík probeert de bal aan de voet te houden. Pitvořil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Volkic 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Litvíno 45%, FC Volkic 55%.
FC Spartak Litvíno - FC Volkic 1:2