Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Volkic FC Spartak Litvíno
at Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Kaznějský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaznějský geeft de bal voor. Becher kopt de bal weg. Steiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Steiner de bal. Steiner schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dytlík de bal onder controle te krijgen. Svoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Svoboda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Homoláč is nu in balbezit. Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik speelt de bal door. Pollert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Spartak Litvíno 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volkic 58%, FC Spartak Litvíno 42%.
FC Volkic - FC Spartak Litvíno 1:0

55e minuut.
Klungelig pakt Stolárik de bal. Žambůrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Žambůrek geeft de bal voor. Pollert is nu in balbezit. Pollert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bayer heeft problemen om de bal te vangen. Bayer geeft een lange en hoge pass. Steiner is nu in balbezit. Steiner schiet op doel. Máca kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Máca rent richting de bal. Máca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kendl de bal. Svoboda rent richting de bal. Svoboda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Poupě de bal. Pataky rent richting de bal. Pataky geeft een lange en hoge pass. Stolárik rent richting de bal. Stolárik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pikal kopt de bal weg. Žambůrek geeft de bal voor. Poupě probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pollert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volkic 46%, FC Spartak Litvíno 54%.
FC Volkic - FC Spartak Litvíno 1:0