Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bobici Brnaci FC Kanalpucky 69
442new Tactiek Bobo1
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Sigurdsson geeft de bal voor. Kabrna kopt de bal weg. Daar is Kovkop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kusák met een sublieme pass. Prešnajder is nu in balbezit. Prešnajder passt de bal met de wreef. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička geeft een lange en hoge pass. Ronna bokst de bal weg. Prešnajder maakt een snoekduik en kopt de bal. Hodkovička kopt de bal weg. Cuervo Simón controleert de bal met de borst. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hurdálek passt de bal in één keer door. Kabrna rent richting de bal. Kabrna speelt de bal door. Goliáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Goliáš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tvrdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvrdík met een sublieme pass. Cuervo Simón is nu in balbezit. Cuervo Simón geeft een lange en hoge pass. Rzeszutko krijgt zijn hoofd ertegen. Dunka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mirga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - FC Kanalpucky 69 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobici Brnaci 59%, FC Kanalpucky 69 41%.
Bobici Brnaci - FC Kanalpucky 69 1:0

69e minuut.
Klungelig pakt Martini de bal. Provázek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini verovert de bal door een tackle van achteren. Martini draait met de bal, schiet en ... Dunka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - FC Kanalpucky 69 2:0

74e minuut.
Cuervo Simón is nu in balbezit. Inworp. Tvarůžek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prešnajder rent richting de bal. Prešnajder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobici Brnaci 59%, FC Kanalpucky 69 41%.
Bobici Brnaci - FC Kanalpucky 69 2:0