Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rentiéři Oderberg FC.Galaxy Hradec Králové
433 Tactiek ofensiv
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 48
goed Schieten solide
matig Passen solide
matig Verdedigen solide


5e minuut.
Mitka geeft een lange en hoge pass. Fiferna is nu in balbezit. Fiferna speelt de bal door. Cheatham rent richting de bal. Cheatham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gicius bereikt de bal nog maar net als eerste. Gicius geeft de bal voor. Kuźniak kopt de bal weg. Nano rent richting de bal. Nano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC.Galaxy Hradec Králové 1:0

13e minuut.
Söllinger geeft de bal voor. Fiferna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lakić krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pinter rent richting de bal. Sconfietti rent richting de bal. Pinter probeert naar een medespeler te passen. Fiferna is nu in balbezit. Fiferna geeft een lange en hoge pass. Serafín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Češpiva kopt de bal weg. Cheatham rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Söllinger. Söllinger krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Sconfietti probeert naar een medespeler te passen. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausman begaat een overtreding. Hausman krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Sconfietti met een sublieme pass. Klungelig pakt Češpiva de bal. Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Češpiva onderschept slim de pass. Češpiva geeft een lange en hoge pass. Serafín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Falkowski is nu in balbezit. Falkowski passt de bal in één keer door. Fiferna is nu in balbezit. Fiferna geeft een hoge lob. Cheatham springt en kopt de bal. Serafín bokst de bal weg.

41e minuut.
Cheatham geeft een hoge lob. Kulewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Lakić de bal. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák draait met de bal, schiet en ... Serafín bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 71%, FC.Galaxy Hradec Králové 29%.
FC Rentiéři Oderberg - FC.Galaxy Hradec Králové 1:0

58e minuut.
Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano geeft een hoge lob. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... Kinnen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC.Galaxy Hradec Králové 2:0

76e minuut.
Sconfietti passt de bal in één keer door. Fiferna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lakić. Lakić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Fiferna raakt geblesseerd tijdens het duel. Fiferna met een snel genomen vrije trap. Cheatham maakt een snoekduik en kopt de bal. Serafín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ryczel onderschept slim de pass. Ryczel geeft de bal voor. Mitka is nu in balbezit. Cheatham onderschept slim de pass. Cheatham schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 63%, FC.Galaxy Hradec Králové 37%.
FC Rentiéři Oderberg - FC.Galaxy Hradec Králové 2:0