Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Galaxy Hradec Králové FC Rentiéři Oderberg
ofensiv Tactiek 433
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 46.5
solid Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Daar is Cheatham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medar begaat een overtreding. Cheatham is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ryczel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák haalt uit met een fantastische trap. Negrilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Rentiéři Oderberg 1:0

12e minuut.
Mitka rent richting de bal. Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski geeft een lange en hoge pass. Krňák is nu in balbezit. Krňák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheatham rent richting de bal. Cheatham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Rentiéři Oderberg 2:0

16e minuut.
Fiferna rent richting de bal. Fiferna passt de bal met de wreef. Demarco is nu in balbezit. Krňák verovert de bal door een tackle van achteren. Krňák draait met de bal, schiet en ... Negrilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fiferna zal de hoekschop nemen. Krňák heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski is nu in balbezit. Krňák onderschept slim de pass. Krňák draait met de bal, schiet en ... Negrilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fiferna neemt de hoekschop. Krňák springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hausman rent richting de bal. Hausman geeft een lange en hoge pass. Ryczel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Rentiéři Oderberg 2:1

31e minuut.
Inworp. Češpiva met de inworp. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski geeft een hoge lob. Krňák maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sconfietti passt de bal zonder na te denken. Češpiva probeert naar een medespeler te passen. Mitka onderschept slim de pass. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák draait met de bal, schiet en ... Negrilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ryczel onderschept slim de pass. Hausman onderschept slim de pass. Hausman passt de bal in één keer door. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Rentiéři Oderberg 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Galaxy Hradec Králové 45%, FC Rentiéři Oderberg 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Rentiéři Oderberg 2:2

73e minuut.
Kupček speelt de bal door. Krňák is nu in balbezit. Falkowski speelt de bal door. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sconfietti passt de bal zonder na te denken. Falkowski is nu in balbezit. Krňák is nu in balbezit. Krňák draait met de bal, schiet en ... Negrilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Rentiéři Oderberg 3:2

83e minuut.
Cheatham speelt de bal door. Krňák rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Demarco ... Strafschop! Krňák raakt geblesseerd tijdens het duel. Falkowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal! Negrilă bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Rentiéři Oderberg 4:2

86e minuut.
Daar is Kozalak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krňák is nu in balbezit. Kozalak begaat een overtreding. Kozalak krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Demarco rent richting de bal. Demarco geeft een hoge lob. Daar is Ryczel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak onderschept slim de pass. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kozalak speelt de bal door. Klungelig pakt Cisternas de bal. Cisternas passt de bal zonder na te denken. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Galaxy Hradec Králové 47%, FC Rentiéři Oderberg 53%.
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Rentiéři Oderberg 4:2