Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Volkic zenga tym
at Tactiek 442
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 35.6
poor Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen average


8e minuut.
Culek rent richting de bal. Pálek verovert de bal door een tackle van achteren. Pálek met een sublieme pass. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - zenga tym 0:1

17e minuut.
Sabeditsch kopt de bal weg. Klungelig pakt Culek de bal. Pálek rent richting de bal. Pálek geeft een hoge lob. Marius krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Pikal passt de bal in één keer door. Pataky rent richting de bal. Pataky probeert naar een medespeler te passen. Pikal heeft problemen om de bal te vangen. Pikal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius passt de bal zonder na te denken. Sabeditsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabeditsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Pálek geeft een hoge lob. Sabeditsch rent richting de bal. Sabeditsch geeft de bal voor. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - zenga tym 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volkic 59%, zenga tym 41%.
FC Volkic - zenga tym 0:2

51e minuut.
Sabeditsch is nu in balbezit. Velšan is nu in balbezit. Ledesma met een sublieme pass. Marius is nu in balbezit. Marius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kaznějský is nu in balbezit. Bar Levi onderschept slim de pass. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius schiet op doel. Pitvořil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Čevela rent richting de bal. Čevela geeft een lange en hoge pass. Kendl kopt de bal weg. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Musa speelt de bal door. Čevela is nu in balbezit. Čevela speelt de bal door. Sabeditsch rent richting de bal. Sabeditsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Musa passt de bal in één keer door. Pálek heeft problemen om de bal te vangen. Pálek passt de bal met de wreef. Sabeditsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabeditsch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - zenga tym 0:3

60e minuut.
Dytlík kopt de bal weg. Čevela met een sublieme pass. Marius is nu in balbezit. Marius haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - zenga tym 0:4

68e minuut.
Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius draait met de bal, schiet en ... Pitvořil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - zenga tym 0:5

74e minuut.
Kendl geeft een hoge lob. Čevela probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Kendl zijn tegenspeler op de grond. Kendl krijgt een gele kaart. Čevela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bar Levi met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sabeditsch kan de bal niet met de borst controleren. Sabeditsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - zenga tym 0:6

80e minuut.
Inworp. Pálek met een snelle inworp. Velšan rent richting de bal. Marius is nu in balbezit. Marius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volkic 62%, zenga tym 38%.
FC Volkic - zenga tym 0:6