Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zenga tym FC Volkic
442 Tactiek at
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 20.9
solid Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen weak


4e minuut.
Kendl rent richting de bal. Stolárik is nu in balbezit. Ledesma begaat een overtreding. Ledesma krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Culek rent richting de bal. Culek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marius de bal. Kaznějský rent richting de bal. Kaznějský geeft een lange en hoge pass. Mirancea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pollert rent richting de bal. Pollert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Volkic 0:1

16e minuut.
Sabeditsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma rent richting de bal. Ledesma passt de bal in één keer door. Sabeditsch rent richting de bal. Sabeditsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kaznějský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velšan bereikt de bal nog maar net als eerste. Velšan passt de bal zonder na te denken. Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kendl is nu in balbezit. Marius onderschept slim de pass. Marius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zenga tym - FC Volkic 1:1

19e minuut.
Dytlík geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pálek met een snelle inworp. Sabeditsch rent richting de bal. Sabeditsch geeft een lange en hoge pass. Pitvořil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Marius springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Volkic 2:1

23e minuut.
Čevela is nu in balbezit. Čevela speelt de bal door. Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Klungelig pakt Musa de bal. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma passt de bal zonder na te denken. Marius is nu in balbezit. Marius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Volkic 3:1

32e minuut.
Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dytlík de bal onder controle te krijgen. Pálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Marius verovert de bal door een tackle van achteren. Marius passt de bal zonder na te denken. Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Volkic 4:1

44e minuut.
Kendl passt de bal in één keer door. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma speelt de bal door. Sabeditsch rent richting de bal. Sabeditsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zenga tym 32%, FC Volkic 68%.
zenga tym - FC Volkic 4:1

47e minuut.
Bar Levi met een snelle inworp. Čevela geeft de bal voor. Pálek rent richting de bal. Pálek geeft een lange en hoge pass. Marius maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Volkic 5:1

52e minuut.
Novočka bereikt de bal nog maar net als eerste. Novočka geeft een hoge lob. Pollert rent richting de bal. Pollert haalt uit met een fantastische trap. Mirancea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Volkic 5:2

58e minuut.
Stolárik is nu in balbezit. Stolárik met een sublieme pass. Pollert rent richting de bal. Pollert draait met de bal, schiet en ... Mirancea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Volkic 5:3

64e minuut.
Čevela met een sublieme pass. Marius is nu in balbezit. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Sabeditsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabeditsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Novočka onderschept slim de pass. Novočka geeft een hoge lob. Čevela kopt de bal weg. Marius is nu in balbezit. Marius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Volkic 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zenga tym 40%, FC Volkic 60%.
zenga tym - FC Volkic 6:3