Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spartak Litvíno FC VB 1997
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Kníř probeert naar een medespeler te passen. Vácha rent richting de bal. Vácha passt de bal met de wreef. Cimr is nu in balbezit. Cimr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Liberta passt de bal zonder na te denken. Skopal rent richting de bal. Bayer begaat een overtreding. Skopal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skopal kan niet meer verder spelen. Kostelník komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Šámal met een snelle inworp. Máca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdražila begaat een overtreding. Zdražila krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kostelník is nu in balbezit. Bayer verovert de bal door een tackle van achteren. Bayer met een sublieme pass. Steiner rent richting de bal. Steiner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Litvíno 48%, FC VB 1997 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Spartak Litvíno - FC VB 1997 0:0

49e minuut.
Patras bereikt de bal nog maar net als eerste. Becher onderschept slim de pass. Becher passt de bal zonder na te denken. Svoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Svoboda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kostelník geeft een hoge lob. Albl geeft de bal voor. Liberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberta geeft een hoge lob. Cimr maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Svoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiner is nu in balbezit. Vácha begaat een overtreding. Steiner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Svoboda wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Steiner probeert de bal aan de voet te houden. Zdražila kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Polách de bal onder controle te krijgen. Steiner is nu in balbezit. Steiner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Uchytil passt de bal in één keer door. Albl rent richting de bal. Albl passt de bal met de wreef. Cimr bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimr schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Homoláč geeft een hoge lob. Zdražila kopt de bal weg. Cimr heeft problemen om de bal te vangen. Kostelník rent richting de bal. Kostelník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Litvíno 51%, FC VB 1997 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Spartak Litvíno - FC VB 1997 0:0