Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kanalpucky 69 FC.Galaxy Hradec Králové
Bobo1 Tactiek ofensiv
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 47.3
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Prešnajder passt de bal in één keer door. Klinka rent richting de bal. Klinka passt de bal in één keer door. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Kinnen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Provázek geeft een lange en hoge pass. Bozděch kopt de bal weg. Pinter rent richting de bal. Hodkovička onderschept slim de pass. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Kinnen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Mirga geeft de bal voor. Češpiva is nu in balbezit. Češpiva geeft een hoge lob. Krňák probeert de bal met de borst te controleren. Kolota is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kabrna speelt de bal door. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter rent richting de bal. Bozděch onderschept slim de pass. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. Kinnen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Prešnajder probeert naar een medespeler te passen. Kabrna is nu in balbezit. Kabrna passt de bal met de wreef. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Kinnen met een harde bal richting middenveld. Kabrna kopt de bal weg. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel. Kinnen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Prešnajder verovert de bal door een tackle van achteren. Prešnajder met een sublieme pass. Kabrna met een sublieme pass. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. Kinnen bokst de bal weg. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička passt de bal in één keer door. Bozděch rent richting de bal. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Kinnen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC.Galaxy Hradec Králové 1:0

37e minuut.
Pinter passt de bal met de wreef. Cardinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička onderschept slim de pass. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Kinnen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC.Galaxy Hradec Králové 2:0

42e minuut.
Kupček bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch onderschept slim de pass. Ryczel rent richting de bal. Bozděch onderschept slim de pass. Bozděch schiet op doel. Kinnen bokst de bal weg.

45e minuut.
Prešnajder passt de bal in één keer door. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička schiet op doel. Kinnen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC.Galaxy Hradec Králové 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 26%, FC.Galaxy Hradec Králové 74%.
FC Kanalpucky 69 - FC.Galaxy Hradec Králové 3:0

49e minuut.
Kolota geeft een hoge lob. Prešnajder probeert de bal met de borst te controleren. Sconfietti is nu in balbezit. Hodkovička onderschept slim de pass. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Kinnen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Kolota is nu in balbezit. Kolota geeft een lange en hoge pass. Kabrna met een sublieme pass. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder onderschept slim de pass. Prešnajder met een sublieme pass. Daar is Hodkovička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodkovička schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC.Galaxy Hradec Králové 4:0

58e minuut.
Cheatham rent richting de bal. Mirga verovert de bal door een tackle van achteren. Mirga met een sublieme pass. Kabrna rent richting de bal. Kabrna geeft de bal voor. Kinnen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC.Galaxy Hradec Králové 5:0

63e minuut.
Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička passt de bal zonder na te denken. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch geeft een hoge lob. Hodkovička springt en kopt de bal. Kinnen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bozděch probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder is nu in balbezit. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Cheatham probeert de bal met de borst te controleren. Provázek bereikt de bal nog maar net als eerste. Provázek geeft een lange en hoge pass. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham geeft de bal voor. Dunka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC.Galaxy Hradec Králové 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 27%, FC.Galaxy Hradec Králové 73%.
FC Kanalpucky 69 - FC.Galaxy Hradec Králové 5:1