Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rentiéři Oderberg Bobici Brnaci
433 Tactiek 442new
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 42.5
good Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Musílek is nu in balbezit. Musílek geeft een hoge lob. Hertl kopt de bal weg. Rzeszutko heeft problemen om de bal te vangen. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Mitka rent richting de bal. Mitka geeft een hoge lob. Căliman kopt de bal weg. Musílek rent richting de bal. Musílek draait met de bal, schiet en ... Negrilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Kuźniak kopt de bal weg. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. Ronna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - Bobici Brnaci 1:0

33e minuut.
Efimciuc geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hausman rent richting de bal. Hausman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Efimciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Efimciuc passt de bal in één keer door. Musílek met een sublieme pass. Doucha rent richting de bal. Doucha haalt uit met een fantastische trap. Negrilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rentiéři Oderberg - Bobici Brnaci 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 58%, Bobici Brnaci 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rentiéři Oderberg - Bobici Brnaci 1:1

49e minuut.
Söllinger draait met de bal, schiet en ... Sigurdsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kozalak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cisternas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak schiet op doel. Ronna bokst de bal weg. Kupecký heeft problemen om de bal te vangen. Cisternas rent richting de bal. Cisternas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - Bobici Brnaci 2:1

56e minuut.
Căliman geeft een hoge lob. Daar is Musílek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musílek geeft een hoge lob. Cuervo Simón rent richting de bal. Cuervo Simón geeft de bal voor. Negrilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Hausman probeert naar een medespeler te passen. Kozalak rent richting de bal. Kozalak geeft een hoge lob. Kuźniak springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Efimciuc met een sublieme pass. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko passt de bal met de wreef. Doucha is nu in balbezit. Doucha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Daar is Musílek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medar. Musílek raakt geblesseerd tijdens het duel. Efimciuc met een snel genomen vrije trap. Rzeszutko is nu in balbezit. Kozalak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rzeszutko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doucha legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 54%, Bobici Brnaci 46%.
FC Rentiéři Oderberg - Bobici Brnaci 2:1