Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spartak Litvíno zenga tym
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 33.8
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Steiner schiet op doel. Mirancea met een sublieme pass. Ledesma kopt de bal weg. Sabeditsch rent richting de bal. Sabeditsch schiet op doel. De bal raakt de paal. Homoláč probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - zenga tym 0:1

5e minuut.
Sup met een snelle inworp. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma passt de bal in één keer door. Sabeditsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabeditsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Homoláč trapt de bal weg van het doel. Musa kopt de bal weg. Marius speelt de bal door. Sabeditsch rent richting de bal. Sabeditsch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Čevela is nu in balbezit. Čevela geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Šámal de bal onder controle te krijgen. Marius is nu in balbezit. Marius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Mirancea trapt de bal weg. Klungelig pakt Bayer de bal. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - zenga tym 0:2

18e minuut.
Marius is nu in balbezit. Marius probeert naar een medespeler te passen. Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch haalt uit met een fantastische trap. Salvátor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Kníř verovert de bal door een tackle van achteren. Kníř geeft een hoge lob. Inworp. Čevela met een snelle inworp. Marius geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Poupě rent richting de bal. Poupě geeft de bal voor. Godri kopt de bal weg. Pálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Čevela passt de bal met de wreef. Šámal probeert de bal met de borst te controleren. Ledesma geeft een hoge lob. Sabeditsch rent richting de bal. Sabeditsch haalt uit met een fantastische trap. Salvátor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Litvíno 71%, zenga tym 29%.
FC Spartak Litvíno - zenga tym 0:2

60e minuut.
Sup geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Máca met de inworp. Šámal rent richting de bal. Šámal geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Steiner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - zenga tym 1:2

62e minuut.
Marius geeft een lange en hoge pass. Ivanko kopt de bal weg. Daar is Bayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marius is nu in balbezit. Marius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Musa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Becher met de inworp. Svoboda rent richting de bal. Svoboda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Šámal geeft een lange en hoge pass. Steiner rent richting de bal. Culek begaat een overtreding. Steiner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Steiner kan niet meer verder spelen. Blahuš komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Marius onderschept slim de pass. Marius met een sublieme pass. Sabeditsch rent richting de bal. Sabeditsch draait met de bal, schiet en ... Salvátor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - zenga tym 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Litvíno 50%, zenga tym 50%.
FC Spartak Litvíno - zenga tym 1:3