Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bobici Brnaci zenga tym
442new Tactiek 442
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 31.3
very good Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Rzeszutko is nu in balbezit. Cuervo Simón rent richting de bal. Cuervo Simón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rzeszutko de bal. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Căliman is nu in balbezit. Căliman geeft een hoge lob. Rzeszutko is nu in balbezit. Doucha is nu in balbezit. Doucha schiet op doel. Mirancea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Marius rent richting de bal. Efimciuc is nu in balbezit. Efimciuc geeft een lange en hoge pass. Rzeszutko controleert de bal met de borst. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Doucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - zenga tym 1:0

10e minuut.
Sup geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musílek met een snelle inworp. Doucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko verovert de bal door een tackle van achteren. Doucha is nu in balbezit. Tvrdík rent richting de bal. Tvrdík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kupecký geeft een hoge lob. Klungelig pakt Godri de bal. Doucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha draait met de bal, schiet en ... Mirancea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sigurdsson geeft de bal voor. Cuervo Simón kopt de bal weg. Klungelig pakt Bar Levi de bal. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... Mirancea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - zenga tym 2:0

31e minuut.
Musílek met een sublieme pass. Doucha is nu in balbezit. Doucha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Godri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - zenga tym 3:0

33e minuut.
Musílek is nu in balbezit. Musílek geeft een hoge lob. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - zenga tym 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobici Brnaci 33%, zenga tym 67%.
Bobici Brnaci - zenga tym 4:0

47e minuut.
Sabeditsch rent richting de bal. Kovkop is nu in balbezit. Kovkop geeft een hoge lob. Doucha is nu in balbezit. Doucha draait met de bal, schiet en ... Mirancea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Doucha rent richting de bal. Tvrdík rent richting de bal. Doucha rent richting de bal. Doucha haalt uit met een fantastische trap. Mirancea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman verovert de bal door een tackle van achteren. Căliman passt de bal met de wreef. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... Mirancea bokst de bal weg.

79e minuut.
Doucha rent richting de bal. Tvrdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Efimciuc rent richting de bal. Efimciuc passt de bal in één keer door. Kupecký probeert naar een medespeler te passen. Doucha is nu in balbezit. Doucha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Musílek passt de bal zonder na te denken. Tvrdík is nu in balbezit. Tvrdík passt de bal met de wreef. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Căliman kopt de bal weg. Klungelig pakt Rzeszutko de bal. Bar Levi rent richting de bal. Rzeszutko verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeszutko schiet op doel. Mirancea bokst de bal weg. Klungelig pakt Culek de bal. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... Mirancea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - zenga tym 5:0

88e minuut.
Marius rent richting de bal. Tvrdík onderschept slim de pass. Ledesma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tvrdík raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tvrdík kan niet meer verder spelen. Hertl komt het veld opgelopen. Efimciuc met een snel genomen vrije trap. Mirancea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rzeszutko krijgt zijn hoofd ertegen. Mirancea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuervo Simón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hertl met een sublieme pass. Căliman is nu in balbezit. Hertl geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobici Brnaci 32%, zenga tym 68%.
Bobici Brnaci - zenga tym 5:0