Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VB 1997 FC.Galaxy Hradec Králové
Normal Tactiek ofensiv
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 44.6
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen solid


6e minuut.
Falkowski passt de bal in één keer door. Češpiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Češpiva passt de bal met de wreef. Daar is Cheatham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheatham schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Gebauer trapt de bal weg. Češpiva kopt de bal weg. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Krňák draait met de bal, schiet en ... Daar is Polách, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski draait met de bal, schiet en ... Gebauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Fiferna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiferna passt de bal met de wreef. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák heeft problemen om de bal te vangen. Krňák haalt uit met een fantastische trap. Gebauer bokst de bal weg. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC.Galaxy Hradec Králové 0:1

17e minuut.
Patras geeft een hoge lob. Falkowski heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Cheatham de bal. Cheatham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fiferna kopt de bal weg. Krňák heeft problemen om de bal te vangen. Patras rent richting de bal. Krňák onderschept slim de pass. Krňák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC.Galaxy Hradec Králové 0:2

26e minuut.
Skopal rent richting de bal. Sconfietti verovert de bal door een tackle van achteren. Sconfietti probeert naar een medespeler te passen. Češpiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Češpiva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Gebauer speelt de bal door. Češpiva kopt de bal weg. Daar is Zdražila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Češpiva rent richting de bal. Češpiva speelt de bal door. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC.Galaxy Hradec Králové 0:3

41e minuut.
Cimr probeert naar een medespeler te passen. Skopal rent richting de bal. Krňák verovert de bal door een tackle van achteren. Krňák schiet op doel. Gebauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC.Galaxy Hradec Králové 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VB 1997 81%, FC.Galaxy Hradec Králové 19%.
FC VB 1997 - FC.Galaxy Hradec Králové 0:4

46e minuut.
Falkowski probeert naar een medespeler te passen. Fiferna is nu in balbezit. Fiferna passt de bal zonder na te denken. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham schiet op doel. Gebauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Daar is Uchytil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkowski rent richting de bal. Falkowski passt de bal in één keer door. Krňák is nu in balbezit. Krňák haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Patras geeft een hoge lob. Cheatham is nu in balbezit. Uchytil begaat een overtreding. Cheatham is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ryczel komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC.Galaxy Hradec Králové 0:5

59e minuut.
Zdražila geeft een hoge lob. Inworp. Češpiva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vácha bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák is nu in balbezit. Falkowski met een sublieme pass. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC.Galaxy Hradec Králové 0:6

65e minuut.
Falkowski is nu in balbezit. Falkowski speelt de bal door. Češpiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Polách geeft de bal voor. Inworp. Fiferna met een snelle inworp. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC.Galaxy Hradec Králové 0:7

74e minuut.
Fiferna met een snelle inworp. Falkowski probeert de bal met de borst te controleren. Falkowski met een sublieme pass. Daar is Cheatham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheatham haalt uit met een fantastische trap. Gebauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Gebauer probeert naar een medespeler te passen. Češpiva is nu in balbezit. Češpiva passt de bal zonder na te denken. Krňák is nu in balbezit. Krňák haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC.Galaxy Hradec Králové 0:8

83e minuut.
Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák geeft een hoge lob. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham geeft een lange en hoge pass. Falkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Polách geeft de bal voor. Ryczel is nu in balbezit. Ryczel met een sublieme pass. Krňák rent richting de bal. Krňák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VB 1997 83%, FC.Galaxy Hradec Králové 17%.
FC VB 1997 - FC.Galaxy Hradec Králové 0:8