Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spartak Litvíno FC Rentiéři Oderberg
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 38
slecht Schieten solide
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Nano speelt de bal door. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cisternas de bal. Cisternas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Rentiéři Oderberg 0:1

3e minuut.
Lakić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bujaković heeft problemen om de bal te vangen. Bujaković met een sublieme pass. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. Salvátor bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Söllinger zal de hoekschop nemen. Cisternas krijgt zijn hoofd ertegen. Salvátor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Rentiéři Oderberg 0:2

7e minuut.
Kníř geeft een hoge lob. Máca kopt de bal weg. Ivanko heeft problemen om de bal te vangen. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cisternas rent richting de bal. Cisternas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Rentiéři Oderberg 0:3

15e minuut.
Cisternas verovert de bal door een tackle van achteren. Cisternas passt de bal in één keer door. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak schiet op doel. Salvátor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Rentiéři Oderberg 0:4

18e minuut.
Bujaković passt de bal met de wreef. Lakić geeft de bal voor. Nano heeft problemen om de bal te vangen. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Kuźniak schiet op doel. Kníř probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lakić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuźniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bujaković geeft een hoge lob. Söllinger rent richting de bal. Söllinger passt de bal in één keer door. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Rentiéři Oderberg 0:5

40e minuut.
Cisternas is nu in balbezit. Cisternas geeft een hoge lob. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Rentiéři Oderberg 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Litvíno 72%, FC Rentiéři Oderberg 28%.
FC Spartak Litvíno - FC Rentiéři Oderberg 0:6

47e minuut.
Nano kopt de bal weg. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bayer krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Cisternas raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cisternas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Homoláč de bal onder controle te krijgen. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak schiet op doel. Salvátor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Rentiéři Oderberg 0:7

53e minuut.
Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano rent richting de bal. Nano passt de bal met de wreef. Cisternas rent richting de bal. Cisternas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Rentiéři Oderberg 0:8

58e minuut.
Šámal is nu in balbezit. Bujaković onderschept slim de pass. Bujaković probeert naar een medespeler te passen. Nano is nu in balbezit. Nano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Rentiéři Oderberg 0:9

61e minuut.
Kulewski geeft de bal voor. Kuźniak kopt de bal weg. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano draait met de bal, schiet en ... Salvátor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Rentiéři Oderberg 0:10

68e minuut.
Klungelig pakt Svoboda de bal. Bujaković rent richting de bal. Bujaković met een sublieme pass. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Salvátor trapt de bal weg. Söllinger rent richting de bal. Söllinger geeft de bal voor. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Rentiéři Oderberg 0:11

78e minuut.
Söllinger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kuźniak de bal. Kuźniak probeert naar een medespeler te passen. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano haalt uit met een fantastische trap. Salvátor bokst de bal weg. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cisternas rent richting de bal. Cisternas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Rentiéři Oderberg 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Litvíno 62%, FC Rentiéři Oderberg 38%.
FC Spartak Litvíno - FC Rentiéři Oderberg 0:12