Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Galaxy Hradec Králové zenga tym
ofensiv Tactiek 442
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 33.5
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski speelt de bal door. Cheatham rent richting de bal. Cheatham draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham draait met de bal, schiet en ... Mirancea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Sup geeft een lange en hoge pass. Inworp. Češpiva met een snelle inworp. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - zenga tym 1:0

8e minuut.
Falkowski passt de bal met de wreef. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham passt de bal met de wreef. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Godri rent richting de bal. Godri geeft een hoge lob. Inworp. Češpiva met de inworp. Falkowski geeft de bal voor. Mirancea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Sconfietti geeft een hoge lob. Falkowski met een sublieme pass. Daar is Krňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krňák draait met de bal, schiet en ... Mirancea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - zenga tym 2:0

29e minuut.
Godri is nu in balbezit. Cheatham verovert de bal door een tackle van achteren. Cheatham geeft een hoge lob. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Culek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - zenga tym 3:0

35e minuut.
Fiferna met een sublieme pass. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski passt de bal in één keer door. Cheatham heeft problemen om de bal te vangen. Češpiva geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Falkowski rent richting de bal. Falkowski passt de bal in één keer door. Cheatham rent richting de bal. Cheatham schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Falkowski passt de bal in één keer door. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham draait met de bal, schiet en ... Godri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mirancea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - zenga tym 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Galaxy Hradec Králové 37%, zenga tym 63%.
FC.Galaxy Hradec Králové - zenga tym 4:0

48e minuut.
Kupček passt de bal zonder na te denken. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal met de wreef. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Falkowski is nu in balbezit. Falkowski geeft de bal voor. Cheatham rent richting de bal. Cheatham haalt uit met een fantastische trap. Mirancea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sconfietti probeert naar een medespeler te passen. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski onderschept slim de pass. Falkowski geeft de bal voor. Cheatham krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Češpiva probeert naar een medespeler te passen. Cheatham rent richting de bal. Falkowski rent richting de bal. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham haalt uit met een fantastische trap. Mirancea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Musa met een sublieme pass. Sconfietti is nu in balbezit. Sconfietti speelt de bal door. Krňák rent richting de bal. Krňák draait met de bal, schiet en ... Mirancea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Krňák is nu in balbezit. Krňák passt de bal met de wreef. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham heeft problemen om de bal te vangen. Cheatham haalt uit met een fantastische trap. Mirancea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski schiet op doel. Mirancea bokst de bal weg.

76e minuut.
Sup is nu in balbezit. Češpiva verovert de bal door een tackle van achteren. Češpiva speelt de bal door. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ryczel is nu in balbezit. Ryczel geeft een lange en hoge pass. Falkowski rent richting de bal. Falkowski geeft de bal voor. Cheatham is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Sconfietti passt de bal zonder na te denken. Cheatham rent richting de bal. Cheatham probeert naar een medespeler te passen. Falkowski rent richting de bal. Falkowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sup geeft een hoge lob. Inworp. Češpiva met de inworp. Falkowski rent richting de bal. Falkowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Musa probeert naar een medespeler te passen. Fiferna rent richting de bal. Fiferna passt de bal zonder na te denken. Cheatham rent richting de bal. Cheatham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Falkowski met een sublieme pass. Krňák is nu in balbezit. Culek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krňák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Falkowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mirancea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal zonder na te denken. Cheatham heeft problemen om de bal te vangen. Cheatham draait met de bal, schiet en ... Mirancea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - zenga tym 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Galaxy Hradec Králové 22%, zenga tym 78%.
FC.Galaxy Hradec Králové - zenga tym 5:0