Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zenga tym FC.Galaxy Hradec Králové
442 Tactiek ofensiv
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 43.5
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Bar Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák onderschept slim de pass. Krňák passt de bal in één keer door. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC.Galaxy Hradec Králové 0:1

7e minuut.
Češpiva met een snelle inworp. Falkowski rent richting de bal. Falkowski geeft de bal voor. Krňák springt en kopt de bal. Mirancea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC.Galaxy Hradec Králové 0:2

12e minuut.
Ryczel geeft een hoge lob. Cheatham kopt de bal weg. Culek heeft problemen om de bal te vangen. Krňák rent richting de bal. Krňák draait met de bal, schiet en ... Mirancea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cheatham rent richting de bal. Cheatham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC.Galaxy Hradec Králové 0:3

19e minuut.
Cheatham is nu in balbezit. Cheatham geeft de bal voor. Fiferna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiferna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC.Galaxy Hradec Králové 0:4

20e minuut.
Culek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiferna met een snelle inworp. Krňák rent richting de bal. Krňák geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Falkowski rent richting de bal. Krňák is nu in balbezit. Krňák passt de bal in één keer door. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham draait met de bal, schiet en ... Mirancea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Češpiva onderschept slim de pass. Češpiva probeert naar een medespeler te passen. Falkowski probeert naar een medespeler te passen. Krňák rent richting de bal. Krňák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
bin Rusa is nu in balbezit. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma passt de bal in één keer door. Krňák is nu in balbezit. Krňák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Musa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raška komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal zonder na te denken. Krňák rent richting de bal. Krňák haalt uit met een fantastische trap. Mirancea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC.Galaxy Hradec Králové 0:5

36e minuut.
Cheatham passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Falkowski de bal. Falkowski speelt de bal door. Krňák rent richting de bal. Krňák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Sabeditsch is nu in balbezit. Cardinali onderschept slim de pass. Cardinali passt de bal met de wreef. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zenga tym 71%, FC.Galaxy Hradec Králové 29%.
zenga tym - FC.Galaxy Hradec Králové 0:5

46e minuut.
Cardinali geeft een lange en hoge pass. Godri is nu in balbezit. Cheatham onderschept slim de pass. Cheatham draait met de bal, schiet en ... Mirancea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Sup geeft een lange en hoge pass. Falkowski rent richting de bal. Falkowski passt de bal in één keer door. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Češpiva probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sup met de inworp. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Falkowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kupček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupček geeft een hoge lob. Fiferna kopt de bal weg. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák schiet op doel. Mirancea bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fiferna zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Sup de bal. Češpiva geeft een hoge lob. Krňák krijgt zijn hoofd ertegen. Mirancea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC.Galaxy Hradec Králové 0:6

64e minuut.
Falkowski met een sublieme pass. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham passt de bal zonder na te denken. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák haalt uit met een fantastische trap. Mirancea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Falkowski passt de bal zonder na te denken. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák passt de bal in één keer door. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham haalt uit met een fantastische trap. Mirancea bokst de bal weg. Godri geeft een lange en hoge pass. Ledesma heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski rent richting de bal. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham draait met de bal, schiet en ... Mirancea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Marius kopt de bal weg. Klungelig pakt Falkowski de bal. Falkowski geeft een hoge lob. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Falkowski probeert naar een medespeler te passen. Cheatham rent richting de bal. Cheatham passt de bal zonder na te denken. Krňák is nu in balbezit. Krňák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zenga tym 73%, FC.Galaxy Hradec Králové 27%.
zenga tym - FC.Galaxy Hradec Králové 0:6