Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rentiéři Oderberg FC Volkic
433 Tactiek at
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 21.5
goed Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Gicius verovert de bal door een tackle van achteren. Gicius geeft een hoge lob. Kuźniak kopt de bal weg. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Söllinger kopt de bal weg. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak met een sublieme pass. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Volkic 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Kulewski de bal. Kulewski geeft een hoge lob. Cisternas rent richting de bal. Cisternas schiet op doel. Pitvořil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Kuźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Volkic 2:0

6e minuut.
Pollert met een sublieme pass. Daar is Stolárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaznějský is nu in balbezit. Cisternas verovert de bal door een tackle van achteren. Cisternas draait met de bal, schiet en ... Pitvořil bokst de bal weg.

8e minuut.
Kendl geeft een hoge lob. Inworp. Bujaković met een snelle inworp. Lakić geeft een hoge lob. Nano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lakić onderschept slim de pass. Lakić speelt de bal door. Söllinger speelt de bal door. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... Pitvořil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Söllinger passt de bal zonder na te denken. Lakić is nu in balbezit. Lakić passt de bal zonder na te denken. Cisternas rent richting de bal. Cisternas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pitvořil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cisternas met een sublieme pass. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak passt de bal met de wreef. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cisternas probeert naar een medespeler te passen. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak passt de bal met de wreef. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Volkic 3:0

40e minuut.
Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić met een sublieme pass. Cisternas met een sublieme pass. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... Pitvořil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Volkic 4:0

42e minuut.
Lakić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cisternas de bal. Cisternas probeert naar een medespeler te passen. Nano rent richting de bal. Nano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Pataky heeft problemen om de bal te vangen. Söllinger is nu in balbezit. Söllinger passt de bal zonder na te denken. Nano rent richting de bal. Nano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Volkic 5:0

45e minuut.
Cisternas schiet op doel. Dytlík probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kendl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 28%, FC Volkic 72%.
FC Rentiéři Oderberg - FC Volkic 5:0

46e minuut.
Lakić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bujaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujaković geeft de bal voor. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nano de bal. Dytlík is nu in balbezit. Kuźniak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Volkic 6:0

50e minuut.
Lakić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas geeft de bal voor. Nano krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Dytlík de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Volkic 7:0

52e minuut.
Nano speelt de bal door. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak met een sublieme pass. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nano rent richting de bal. Nano passt de bal met de wreef. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Volkic 8:0

62e minuut.
Nano is nu in balbezit. Nano passt de bal in één keer door. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak schiet op doel. Pitvořil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Volkic 9:0

63e minuut.
Kendl is nu in balbezit. Kendl geeft een lange en hoge pass. Pikal met een sublieme pass. Žambůrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Žambůrek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Pitvořil trapt de bal weg van het doel. Lakić kopt de bal weg. Kuźniak speelt de bal door. Nano is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Volkic 10:0

76e minuut.
Pitvořil trapt de bal weg van het doel. Söllinger kopt de bal weg. Cisternas probeert de bal aan de voet te houden. Nano rent richting de bal. Nano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Culek bereikt de bal nog maar net als eerste. Culek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Söllinger met de inworp. Bujaković geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Bujaković rent richting de bal. Bujaković geeft een lange en hoge pass. Nano is nu in balbezit. Nano draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Volkic 11:0

80e minuut.
Velšan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźniak passt de bal met de wreef. Nano rent richting de bal. Nano draait met de bal, schiet en ... Pitvořil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Volkic 12:0

84e minuut.
Culek rent richting de bal. Nano onderschept slim de pass. Nano speelt de bal door. Cisternas rent richting de bal. Cisternas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kuźniak passt de bal zonder na te denken. Söllinger rent richting de bal. Söllinger passt de bal in één keer door. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 30%, FC Volkic 70%.
FC Rentiéři Oderberg - FC Volkic 12:0