Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Volkic FC Rentiéři Oderberg
at Tactiek 433
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
22.2 gemiddelde waardering 44.7
poor Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Hausman passt de bal in één keer door. Kozalak geeft de bal voor. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Rentiéři Oderberg 0:1

10e minuut.
Žambůrek probeert naar een medespeler te passen. Hausman rent richting de bal. Hausman met een sublieme pass. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kaznějský rent richting de bal. Cisternas onderschept slim de pass. Cisternas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Rentiéři Oderberg 0:2

19e minuut.
Kendl geeft de bal voor. Inworp. Kozalak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Rentiéři Oderberg 0:3

23e minuut.
Kozalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaznějský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozalak onderschept slim de pass. Kozalak geeft de bal voor. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kaznějský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak speelt de bal door. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas draait met de bal, schiet en ... Pitvořil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kozalak neemt de hoekschop. Medar heeft problemen om de bal te vangen. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Rentiéři Oderberg 0:4

28e minuut.
Söllinger geeft de bal voor. Kozalak rent richting de bal. Kozalak speelt de bal door. Cisternas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cisternas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kuźniak onderschept slim de pass. Söllinger rent richting de bal. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cisternas rent richting de bal. Cisternas haalt uit met een fantastische trap. Kuźniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Rentiéři Oderberg 0:5

35e minuut.
Negrilă trapt de bal weg van het doel. Kuźniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Kendl de bal. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Rentiéři Oderberg 0:6

41e minuut.
Hausman geeft een lange en hoge pass. Kuźniak kopt de bal weg. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas draait met de bal, schiet en ... Pitvořil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Rentiéři Oderberg 0:7

44e minuut.
Doeltrap. Pitvořil met een harde bal richting middenveld. Culek kopt de bal weg. Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volkic 62%, FC Rentiéři Oderberg 38%.
FC Volkic - FC Rentiéři Oderberg 0:7

47e minuut.
Kuźniak kopt de bal weg. Cisternas is nu in balbezit. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Hausman probeert naar een medespeler te passen. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas met een sublieme pass. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Rentiéři Oderberg 0:8

54e minuut.
Velšan met een sublieme pass. Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausman begaat een overtreding. Hausman krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Stolárik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaznějský wilt de vrije trap nemen. Doeltrap. Negrilă trapt de bal weg van het doel. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas draait met de bal, schiet en ... Pitvořil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Velšan rent richting de bal. Velšan geeft een lange en hoge pass. Stolárik kopt de bal weg. Pollert is nu in balbezit. Pollert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Medar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dytlík de bal. Kaznějský rent richting de bal. Cisternas onderschept slim de pass. Cisternas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... Pitvořil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Rentiéři Oderberg 0:9

71e minuut.
Söllinger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Culek. Söllinger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Medar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuźniak springt en kopt de bal. Paal!

75e minuut.
Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Söllinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Söllinger speelt de bal door. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Rentiéři Oderberg 0:10

79e minuut.
Kozalak kan de bal niet met de borst controleren. Kozalak met een sublieme pass. Daar is Söllinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Söllinger draait met de bal, schiet en ... Pitvořil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Rentiéři Oderberg 0:11

82e minuut.
Pikal verovert de bal door een tackle van achteren. Pikal geeft een hoge lob. Gicius controleert de bal met de borst. Pollert rent richting de bal. Pollert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pikal passt de bal zonder na te denken. Demarco geeft de bal voor. Kuźniak is nu in balbezit. Klungelig pakt Kuźniak de bal. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Rentiéři Oderberg 0:12

85e minuut.
Stolárik speelt de bal door. Daar is Pollert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Söllinger maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Söllinger moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Söllinger schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Kulewski speelt de bal door. Hausman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausman probeert naar een medespeler te passen. Cisternas rent richting de bal. Cisternas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Rentiéři Oderberg 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volkic 58%, FC Rentiéři Oderberg 42%.
FC Volkic - FC Rentiéři Oderberg 0:13