Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spartak Litvíno FC Kanalpucky 69
Normal Tactiek Bobo1
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 49.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder is nu in balbezit. Prešnajder speelt de bal door. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mirga geeft de bal voor. Hodkovička heeft problemen om de bal te vangen. Ivanko is nu in balbezit. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kníř met een sublieme pass. Svoboda rent richting de bal. Tvarůžek probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Šámal probeert de bal aan de voet te houden. Kabrna rent richting de bal. Kabrna met een sublieme pass. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Kanalpucky 69 0:1

16e minuut.
Kusák rent richting de bal. Kusák met een sublieme pass. Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch onderschept slim de pass. Bozděch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kusák kopt de bal weg. Bozděch is nu in balbezit. Poupě begaat een overtreding. Poupě krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daar is Hurdálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Svoboda passt de bal met de wreef. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kabrna is nu in balbezit. Kabrna geeft een lange en hoge pass. Ivanko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bozděch rent richting de bal. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Kanalpucky 69 0:2

22e minuut.
Doeltrap. Kníř trapt de bal weg. Tvarůžek kopt de bal weg. Bozděch rent richting de bal. Bozděch schiet op doel. Salvátor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Kanalpucky 69 0:3

30e minuut.
Poupě heeft problemen om de bal te vangen. Kusák is nu in balbezit. Kusák passt de bal met de wreef. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salvátor speelt de bal door. Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek speelt de bal door. Bozděch rent richting de bal. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Tvarůžek kopt de bal weg. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Salvátor bokst de bal weg. Klungelig pakt Homoláč de bal. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kusák speelt de bal door. Hurdálek rent richting de bal. Hurdálek passt de bal zonder na te denken. Daar is Kabrna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabrna geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Kanalpucky 69 0:4

35e minuut.
Kusák rent richting de bal. Kusák passt de bal in één keer door. Prešnajder is nu in balbezit. Klungelig pakt Bozděch de bal. Bozděch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Kanalpucky 69 0:5

37e minuut.
Prešnajder probeert naar een medespeler te passen. Steiner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tvarůžek. Tvarůžek krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kusák probeert naar een medespeler te passen. Bozděch rent richting de bal. Kníř probeert naar een medespeler te passen. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kusák kopt de bal weg. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch passt de bal met de wreef. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Tvarůžek de bal. Tvarůžek probeert naar een medespeler te passen. Prešnajder speelt de bal door. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kníř geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusák met de inworp. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Litvíno 92%, FC Kanalpucky 69 8%.
FC Spartak Litvíno - FC Kanalpucky 69 0:5

46e minuut.
Kabrna rent richting de bal. Kabrna passt de bal in één keer door. Daar is Hodkovička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodkovička schiet op doel. Na een snelle pass probeert Homoláč de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kabrna passt de bal in één keer door. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička passt de bal in één keer door. Bozděch rent richting de bal. Bozděch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Kanalpucky 69 0:6

59e minuut.
Ivanko heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tvarůžek met een sublieme pass. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder passt de bal met de wreef. Hodkovička heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Kanalpucky 69 0:7

63e minuut.
Bozděch passt de bal met de wreef. Poupě heeft problemen om de bal te vangen. Kusák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusák geeft een hoge lob. Prešnajder geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Kanalpucky 69 0:8

65e minuut.
Kusák geeft een lange en hoge pass. Salvátor probeert naar een medespeler te passen. Provázek met een sublieme pass. Hodkovička controleert de bal met de borst. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hurdálek rent richting de bal. Šámal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hurdálek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hurdálek met een snel genomen vrije trap. Kabrna heeft problemen om de bal te vangen. Kabrna geeft een lange en hoge pass. Salvátor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Bozděch rent richting de bal. Kusák is nu in balbezit. Kusák met een sublieme pass. Prešnajder rent richting de bal. Prešnajder geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salvátor met een sublieme pass. Kusák is nu in balbezit. Poupě maakt een afschuwelijke overtreding. Poupě krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Daar is Hodkovička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodkovička met een sublieme pass. Kníř geeft de bal voor. Kolota geeft de bal voor. Kabrna geeft de bal voor. Salvátor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kníř geeft de bal voor. Daar is Becher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolota speelt de bal door. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch schiet op doel. De bal raakt de paal. Salvátor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Kanalpucky 69 0:9

79e minuut.
Mirga kopt de bal weg. Klungelig pakt Šámal de bal. Prešnajder met een sublieme pass. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Kanalpucky 69 0:10

81e minuut.
Kabrna passt de bal zonder na te denken. Prešnajder is nu in balbezit. Prešnajder passt de bal zonder na te denken. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC Kanalpucky 69 0:11

85e minuut.
Provázek geeft de bal voor. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch passt de bal in één keer door. Kusák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusák geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kabrna passt de bal met de wreef. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička passt de bal zonder na te denken. Bozděch rent richting de bal. Bozděch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kusák onderschept slim de pass. Kusák speelt de bal door. Bozděch rent richting de bal. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Litvíno 82%, FC Kanalpucky 69 18%.
FC Spartak Litvíno - FC Kanalpucky 69 0:11