Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zenga tym FC Kanalpucky 69
442 Tactiek Bobo1
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 50.3
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Prešnajder geeft de bal voor. Klungelig pakt Hodkovička de bal. Culek rent richting de bal. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prešnajder raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sýkorka komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Godri probeert de bal aan de voet te houden. Kabrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Kanalpucky 69 0:1

16e minuut.
Godri verovert de bal door een tackle van achteren. Godri geeft de bal voor. Klinka geeft de bal voor. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hodkovička schiet op doel. Na een snelle pass probeert Culek de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eberle zal de hoekschop nemen. Hodkovička springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Kanalpucky 69 0:2

23e minuut.
Provázek geeft de bal voor. Inworp. Čevela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musa geeft een hoge lob. Sabeditsch krijgt zijn hoofd ertegen. Dunka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Eberle met de inworp. Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek passt de bal in één keer door. Sýkorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkorka haalt uit met een fantastische trap. Mirancea bokst de bal weg.

32e minuut.
Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek geeft de bal voor. Kabrna rent richting de bal. Hodkovička rent richting de bal. Sýkorka geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Kanalpucky 69 0:3

35e minuut.
Provázek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolota speelt de bal door. Tvarůžek speelt de bal door. Daar is Bozděch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozděch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tvarůžek met een sublieme pass. Eberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberle met een sublieme pass. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. Mirancea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Kanalpucky 69 0:4

41e minuut.
Bozděch is nu in balbezit. Bozděch met een sublieme pass. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Mirancea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Kanalpucky 69 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zenga tym 81%, FC Kanalpucky 69 19%.
zenga tym - FC Kanalpucky 69 0:5

48e minuut.
Bozděch passt de bal in één keer door. Culek probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička schiet op doel. Mirancea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Kanalpucky 69 0:6

52e minuut.
Ledesma kopt de bal weg. Eberle is nu in balbezit. Eberle passt de bal in één keer door. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Tvarůžek passt de bal in één keer door. Godri rent richting de bal. Bozděch verovert de bal door een tackle van achteren. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Bar Levi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolota met de inworp. Kabrna rent richting de bal. Kabrna geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Hodkovička onderschept slim de pass. Bar Levi verovert de bal door een tackle van achteren. Kolota onderschept slim de pass. Sýkorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkorka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kolota met een sublieme pass. Sýkorka is nu in balbezit. Sýkorka passt de bal in één keer door. Bozděch rent richting de bal. Bozděch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Sýkorka kopt de bal weg. Godri rent richting de bal. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Kanalpucky 69 0:7

72e minuut.
Kabrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabrna passt de bal zonder na te denken. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Mirancea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Kanalpucky 69 0:8

80e minuut.
Kabrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabrna passt de bal in één keer door. Hodkovička is nu in balbezit. Daar is Hodkovička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bar Levi probeert naar een medespeler te passen. Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek speelt de bal door. Klungelig pakt Bozděch de bal. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Mirancea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zenga tym 77%, FC Kanalpucky 69 23%.
zenga tym - FC Kanalpucky 69 0:8