Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kanalpucky 69 zenga tym
Bobo1 Tactiek 442
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 34.3
excellent Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Kusák geeft een lange en hoge pass. Kabrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabrna geeft een lange en hoge pass. Bozděch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - zenga tym 1:0

4e minuut.
Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch passt de bal in één keer door. Kabrna speelt de bal door. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel. Mirancea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Prešnajder heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička passt de bal zonder na te denken. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - zenga tym 2:0

13e minuut.
Kabrna geeft de bal voor. Klungelig pakt Bozděch de bal. Bozděch passt de bal zonder na te denken. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kolota verovert de bal door een tackle van achteren. Kolota probeert naar een medespeler te passen. Prešnajder probeert naar een medespeler te passen. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Mirancea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kusák is nu in balbezit. Kusák geeft een lange en hoge pass. Daar is Godri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bozděch is nu in balbezit. Bozděch geeft de bal voor. Klungelig pakt Bar Levi de bal. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička geeft de bal voor. Bozděch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - zenga tym 3:0

21e minuut.
Daar is Marius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prešnajder is nu in balbezit. Prešnajder passt de bal in één keer door. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Mirancea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Mirancea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - zenga tym 4:0

25e minuut.
Tvarůžek speelt de bal door. Kabrna rent richting de bal. Kabrna probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tvarůžek kopt de bal weg. Prešnajder rent richting de bal. Musa onderschept slim de pass. Bozděch rent richting de bal. Bozděch schiet op doel. Paal! Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - zenga tym 5:0

32e minuut.
Mirancea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marius de bal. Kolota met een sublieme pass. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hodkovička heeft problemen om de bal te vangen. Kabrna probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Mirancea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - zenga tym 6:0

40e minuut.
Hodkovička rent richting de bal. Prešnajder met een sublieme pass. Bozděch rent richting de bal. Bozděch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - zenga tym 7:0

41e minuut.
Provázek passt de bal in één keer door. Kusák rent richting de bal. Kusák passt de bal met de wreef. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Bar Levi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prešnajder geeft de bal voor. Kusák rent richting de bal. Bozděch heeft problemen om de bal te vangen. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 28%, zenga tym 72%.
FC Kanalpucky 69 - zenga tym 7:0

52e minuut.
Kusák geeft de bal voor. Mirancea probeert naar een medespeler te passen. Kabrna kopt de bal weg. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička schiet op doel. De bal raakt de paal. Mirancea bokst de bal weg.

65e minuut.
Klungelig pakt Bozděch de bal. Bozděch passt de bal zonder na te denken. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Culek probeert de bal aan de voet te houden. Mirancea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Kusák passt de bal met de wreef. Daar is Bozděch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sup bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch onderschept slim de pass. Bozděch schiet op doel. Mirancea bokst de bal weg. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - zenga tym 8:0

74e minuut.
Sabeditsch rent richting de bal. Kolota verovert de bal door een tackle van achteren. Kolota met een sublieme pass. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Provázek de bal onder controle te krijgen. Mirga speelt de bal door. Klinka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bozděch de bal. Bozděch geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Prešnajder speelt de bal door. Bozděch rent richting de bal. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Godri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kabrna speelt de bal door. Mirancea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Musa is nu in balbezit. Bozděch onderschept slim de pass. Bozděch speelt de bal door. Klungelig pakt Prešnajder de bal. Prešnajder haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - zenga tym 9:0

87e minuut.
Sabeditsch is nu in balbezit. Klinka verovert de bal door een tackle van achteren. Klinka speelt de bal door. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička schiet op doel. Mirancea bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 22%, zenga tym 78%.
FC Kanalpucky 69 - zenga tym 9:0