Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VB 1997 FC Rentiéři Oderberg
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 38.6
weak Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Cisternas verovert de bal door een tackle van achteren. Cisternas speelt de bal door. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... Gebauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Nano is nu in balbezit. Nano geeft de bal voor. Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Polách de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Gicius onderschept slim de pass. Gicius geeft de bal voor. Söllinger rent richting de bal. Söllinger speelt de bal door. Kuźniak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:1

11e minuut.
Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak met een sublieme pass. Söllinger is nu in balbezit. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gebauer trapt de bal weg. Lakić kopt de bal weg. Cisternas rent richting de bal. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cisternas geeft een lange en hoge pass. Kadeřábek controleert de bal met de borst. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:2

20e minuut.
Polách kopt de bal weg. Gebauer met een sublieme pass. Hausman kopt de bal weg. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cisternas is nu in balbezit. Cisternas passt de bal met de wreef. Söllinger is nu in balbezit. Söllinger haalt uit met een fantastische trap. Kuźniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:3

22e minuut.
Kadeřábek geeft een hoge lob. Lakić kopt de bal weg. Zdražila probeert de bal met de borst te controleren. Cisternas rent richting de bal. Cisternas haalt uit met een fantastische trap. Gebauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Hausman onderschept slim de pass. Hausman geeft een lange en hoge pass. Cisternas kopt de bal weg. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:4

26e minuut.
Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak met een sublieme pass. Söllinger is nu in balbezit. Cisternas rent richting de bal. Cisternas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:5

30e minuut.
Gebauer met een harde bal richting middenveld. Zdražila heeft problemen om de bal te vangen. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas probeert naar een medespeler te passen. Kuźniak speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kuźniak kopt de bal weg. Daar is Cisternas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas rent richting de bal. Cisternas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:6

41e minuut.
Kuźniak is nu in balbezit. Kadeřábek onderschept slim de pass. Cisternas onderschept slim de pass. Cisternas schiet op doel. Gebauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kuźniak is nu in balbezit. Söllinger rent richting de bal. Kuźniak probeert naar een medespeler te passen. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VB 1997 78%, FC Rentiéři Oderberg 22%.
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:7

48e minuut.
Kadeřábek rent richting de bal. Kadeřábek geeft een hoge lob. Nano kopt de bal weg. Söllinger rent richting de bal. Söllinger geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. Gebauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kuźniak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Söllinger de bal onder controle te krijgen. Hausman rent richting de bal. Hausman geeft de bal voor. Cisternas springt en kopt de bal. Paal!

51e minuut.
Skopal is nu in balbezit. Skopal geeft de bal voor. Daar is Zdražila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:8

51e minuut.
Cimr heeft problemen om de bal te vangen. Cisternas rent richting de bal. Cisternas heeft problemen om de bal te vangen. Cisternas draait met de bal, schiet en ... Gebauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:9

60e minuut.
Lakić passt de bal in één keer door. Cisternas rent richting de bal. Cisternas passt de bal met de wreef. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:10

67e minuut.
Klungelig pakt Hausman de bal. Hausman geeft een hoge lob. Cisternas rent richting de bal. Cisternas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:11

69e minuut.
Uchytil geeft de bal voor. Klungelig pakt Cisternas de bal. Cisternas passt de bal zonder na te denken. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Cimr probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skopal de bal. Hausman met een sublieme pass. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:12

76e minuut.
Gicius speelt de bal door. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak met een sublieme pass. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:13

78e minuut.
Polách geeft een hoge lob. Hausman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausman geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Söllinger is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Söllinger is nu in balbezit. Söllinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:14

81e minuut.
Uchytil geeft de bal voor. Inworp. Lakić met een snelle inworp. Klungelig pakt Hausman de bal. Hausman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hausman geeft een lange en hoge pass. Polách heeft problemen om de bal te vangen. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas schiet op doel. Gebauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:15

85e minuut.
Hausman is nu in balbezit. Hausman passt de bal zonder na te denken. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VB 1997 68%, FC Rentiéři Oderberg 32%.
FC VB 1997 - FC Rentiéři Oderberg 0:15