Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rentiéři Oderberg FC VB 1997
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 19.1
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Kozalak met de inworp. Hausman rent richting de bal. Hausman geeft een lange en hoge pass. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gicius geeft de bal voor. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak passt de bal met de wreef. Söllinger rent richting de bal. Söllinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 1:0

14e minuut.
Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak probeert naar een medespeler te passen. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas schiet op doel. Kadeřábek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 2:0

18e minuut.
Kozalak verovert de bal door een tackle van achteren. Kozalak met een sublieme pass. Kuźniak rent richting de bal. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 3:0

20e minuut.
Hausman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausman geeft een hoge lob. Cisternas rent richting de bal. Cisternas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 4:0

25e minuut.
Cisternas rent richting de bal. Kuźniak is nu in balbezit. Cisternas rent richting de bal. Cisternas draait met de bal, schiet en ... Gebauer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 5:0

33e minuut.
Cisternas rent richting de bal. Cisternas heeft problemen om de bal te vangen. Cisternas passt de bal zonder na te denken. Söllinger rent richting de bal. Söllinger draait met de bal, schiet en ... Gebauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 6:0

36e minuut.
Söllinger geeft de bal voor. Cisternas kopt de bal weg. Daar is Kuźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak schiet op doel. Gebauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 34%, FC VB 1997 66%.
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 7:0

48e minuut.
Hausman is nu in balbezit. Hausman passt de bal met de wreef. Kozalak rent richting de bal. Hausman rent richting de bal. Hausman geeft een hoge lob. Gebauer bokst de bal weg. Daar is Kuźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 8:0

50e minuut.
Hausman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak passt de bal zonder na te denken. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 9:0

51e minuut.
Cimr speelt de bal door. Skopal is nu in balbezit. Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klučka onderschept slim de pass. Klučka geeft een lange en hoge pass. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... Gebauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 10:0

58e minuut.
Medar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kadeřábek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 11:0

59e minuut.
Daar is Medar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medar geeft een lange en hoge pass. Daar is Kadeřábek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas haalt uit met een fantastische trap. Gebauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hausman rent richting de bal. Hausman passt de bal zonder na te denken. Polách verovert de bal door een tackle van achteren. Söllinger is nu in balbezit. Söllinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 12:0

65e minuut.
Cisternas heeft problemen om de bal te vangen. Cisternas probeert naar een medespeler te passen. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. Gebauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 13:0

66e minuut.
Cimr passt de bal zonder na te denken. Polách rent richting de bal. Polách geeft een lange en hoge pass. Medar bereikt de bal nog maar net als eerste. Medar geeft de bal voor. Gebauer bokst de bal weg. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 14:0

68e minuut.
Cimr rent richting de bal. Cimr passt de bal in één keer door. Vácha is nu in balbezit. Kuźniak onderschept slim de pass. Kuźniak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 15:0

70e minuut.
Kozalak met de inworp. Hausman bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchytil begaat een overtreding. Uchytil krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger is nu in balbezit. Polách onderschept slim de pass. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kozalak passt de bal in één keer door. Hausman rent richting de bal. Hausman passt de bal met de wreef. Daar is Cisternas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisternas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Polách met een harde bal richting middenveld. Kozalak kopt de bal weg. Kuźniak heeft problemen om de bal te vangen. Cisternas rent richting de bal. Cisternas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 16:0

72e minuut.
Cimr probeert naar een medespeler te passen. Skopal heeft problemen om de bal te vangen. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger schiet op doel. Gebauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 17:0

74e minuut.
Cimr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak onderschept slim de pass. Daar is Kuźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Cisternas is nu in balbezit. Kuźniak is nu in balbezit. Cisternas is nu in balbezit. Daar is Kuźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 18:0

79e minuut.
Klungelig pakt Skopal de bal. Hausman rent richting de bal. Hausman passt de bal met de wreef. Daar is Kuźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gebauer trapt de bal weg. Medar speelt de bal door. Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak passt de bal zonder na te denken. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas draait met de bal, schiet en ... Gebauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cisternas rent richting de bal. Cisternas schiet op doel. Gebauer bokst de bal weg.

86e minuut.
Kozalak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cisternas heeft problemen om de bal te vangen. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger rent richting de bal. Söllinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kozalak heeft problemen om de bal te vangen. Hausman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausman met een sublieme pass. Klungelig pakt Söllinger de bal. Söllinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Söllinger rent richting de bal. Söllinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 14%, FC VB 1997 86%.
FC Rentiéři Oderberg - FC VB 1997 18:0