Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Volkic Bobici Brnaci
at Tactiek 442new
45% Balbezit 55%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 39
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Dytlík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Căliman is nu in balbezit. Căliman passt de bal zonder na te denken. Tvrdík heeft problemen om de bal te vangen. Tvrdík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pitvořil met een harde bal richting middenveld. Cuervo Simón kopt de bal weg. Daar is Culek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Velšan de bal. Rzeszutko is nu in balbezit. Velšan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rzeszutko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tvrdík neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pitvořil bokst de bal weg. Kendl kopt de bal weg. Musílek heeft problemen om de bal te vangen. Musílek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kaznějský bereikt de bal nog maar net als eerste. Musílek verovert de bal door een tackle van achteren. Musílek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rzeszutko de bal. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:2

14e minuut.
Căliman rent richting de bal. Căliman passt de bal in één keer door. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko schiet op doel. Pitvořil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:3

15e minuut.
Kaznějský rent richting de bal. Kaznějský passt de bal met de wreef. Dytlík probeert de bal aan de voet te houden. Martini rent richting de bal. Martini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:4

16e minuut.
Stolárik speelt de bal door. Klungelig pakt Pollert de bal. Rzeszutko onderschept slim de pass. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:5

22e minuut.
Stolárik verovert de bal door een tackle van achteren. Căliman is nu in balbezit. Căliman geeft een lange en hoge pass. Martini rent richting de bal. Martini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo Simón speelt de bal door. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Musílek kopt de bal weg. Tvrdík rent richting de bal. Tvrdík passt de bal met de wreef. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cuervo Simón passt de bal met de wreef. Căliman met een sublieme pass. Musílek rent richting de bal. Musílek geeft de bal voor. Rzeszutko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:6

34e minuut.
Rzeszutko rent richting de bal. Tvrdík rent richting de bal. Tvrdík met een sublieme pass. Martini rent richting de bal. Martini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:7

38e minuut.
Pataky passt de bal zonder na te denken. Sigurdsson verovert de bal door een tackle van achteren. Musílek speelt de bal door. Martini rent richting de bal. Martini draait met de bal, schiet en ... Pitvořil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:8

43e minuut.
Efimciuc passt de bal in één keer door. Tvrdík rent richting de bal. Tvrdík passt de bal met de wreef. Martini is nu in balbezit. Martini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volkic 83%, Bobici Brnaci 17%.
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:9

46e minuut.
Musílek rent richting de bal. Musílek geeft een lange en hoge pass. Cuervo Simón rent richting de bal. Cuervo Simón geeft een lange en hoge pass. Martini springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Velšan is nu in balbezit. Căliman onderschept slim de pass. Căliman probeert naar een medespeler te passen. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:10

53e minuut.
Žambůrek rent richting de bal. Žambůrek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kaznějský de bal. Martini rent richting de bal. Martini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Dytlík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Musílek rent richting de bal. Musílek probeert naar een medespeler te passen. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Musílek zal de hoekschop nemen. Cuervo Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo Simón draait met de bal, schiet en ... Pitvořil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:11

63e minuut.
Velšan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuervo Simón met een snelle inworp. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tvrdík probeert de bal met de borst te controleren. Kaznějský onderschept slim de pass. Kaznějský met een sublieme pass. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pitvořil met een harde bal richting middenveld. Musílek is nu in balbezit. Musílek passt de bal zonder na te denken. Martini is nu in balbezit. Martini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Musílek passt de bal zonder na te denken. Rzeszutko rent richting de bal. Tvrdík rent richting de bal. Tvrdík haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:12

74e minuut.
Tvrdík rent richting de bal. Tvrdík passt de bal met de wreef. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:13

78e minuut.
Tvrdík heeft problemen om de bal te vangen. Tvrdík speelt de bal door. Culek is nu in balbezit. Rzeszutko onderschept slim de pass. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil bokst de bal weg.

81e minuut.
Căliman is nu in balbezit. Căliman met een sublieme pass. Rzeszutko is nu in balbezit. Klungelig pakt Rzeszutko de bal. Rzeszutko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tvrdík heeft problemen om de bal te vangen. Tvrdík probeert naar een medespeler te passen. Musílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Musílek geeft een lange en hoge pass. Kendl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

86e minuut.
Cuervo Simón is nu in balbezit. Cuervo Simón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dytlík de bal. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... Pitvořil bokst de bal weg. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko schiet op doel. Pitvořil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:14

90e minuut.
Velšan bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman verovert de bal door een tackle van achteren. Căliman geeft een hoge lob. Martini is nu in balbezit. Martini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volkic 84%, Bobici Brnaci 16%.
FC Volkic - Bobici Brnaci 0:15