Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spartak Litvíno FC.Galaxy Hradec Králové
Normal Tactiek ofensiv
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 47.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Cardinali geeft een lange en hoge pass. Falkowski rent richting de bal. Falkowski passt de bal in één keer door. Krňák rent richting de bal. Krňák haalt uit met een fantastische trap. Salvátor bokst de bal weg.

2e minuut.
Inworp. Fiferna met een snelle inworp. Ivanko is nu in balbezit. Krňák onderschept slim de pass. Krňák draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC.Galaxy Hradec Králové 0:1

3e minuut.
Ivanko geeft de bal voor. Máca heeft problemen om de bal te vangen. Fiferna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fiferna krijgt een gele kaart. Máca raakt geblesseerd tijdens het duel. Ivanko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Steiner springt en kopt de bal. Kinnen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Poupě geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardinali met de inworp. Češpiva is nu in balbezit. Češpiva geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cardinali geeft de bal voor. Poupě is nu in balbezit. Cheatham onderschept slim de pass. Cheatham geeft een lange en hoge pass. Krňák springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bayer probeert naar een medespeler te passen. Cardinali probeert naar een medespeler te passen. Falkowski met een sublieme pass. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC.Galaxy Hradec Králové 0:2

17e minuut.
Pinter geeft een lange en hoge pass. Daar is Cheatham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayer rent richting de bal. Cheatham verovert de bal door een tackle van achteren. Cheatham schiet op doel. Salvátor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kníř kan de bal niet met de borst controleren. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal in één keer door. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kupček met een sublieme pass. Češpiva speelt de bal door. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham schiet op doel. Salvátor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC.Galaxy Hradec Králové 0:3

23e minuut.
Falkowski rent richting de bal. Falkowski passt de bal zonder na te denken. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC.Galaxy Hradec Králové 0:4

32e minuut.
Češpiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Češpiva probeert naar een medespeler te passen. Krňák rent richting de bal. Krňák haalt uit met een fantastische trap. Salvátor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC.Galaxy Hradec Králové 0:5

33e minuut.
Poupě bereikt de bal nog maar net als eerste. Poupě geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Češpiva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falkowski geeft een lange en hoge pass. Salvátor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krňák is nu in balbezit. Krňák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC.Galaxy Hradec Králové 0:6

39e minuut.
Šámal rent richting de bal. Falkowski onderschept slim de pass. Falkowski met een sublieme pass. Krňák rent richting de bal. Krňák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cardinali met een sublieme pass. Falkowski geeft de bal voor. Fiferna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiferna draait met de bal, schiet en ... Cheatham springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC.Galaxy Hradec Králové 0:7

44e minuut.
Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski probeert naar een medespeler te passen. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC.Galaxy Hradec Králové 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Litvíno 78%, FC.Galaxy Hradec Králové 22%.
FC Spartak Litvíno - FC.Galaxy Hradec Králové 0:8

47e minuut.
Ivanko rent richting de bal. Ivanko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sconfietti de bal. Kupček speelt de bal door. Becher geeft een hoge lob. Kinnen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Ivanko rent richting de bal. Ivanko geeft een lange en hoge pass. Cardinali kopt de bal weg. Cheatham rent richting de bal. Cheatham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC.Galaxy Hradec Králové 0:9

53e minuut.
Sconfietti geeft een hoge lob. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Kníř legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cheatham raakt geblesseerd tijdens het duel. Krňák legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Salvátor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC.Galaxy Hradec Králové 0:10

58e minuut.
Falkowski onderschept slim de pass. Krňák is nu in balbezit. Falkowski probeert naar een medespeler te passen. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC.Galaxy Hradec Králové 0:11

62e minuut.
Ivanko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiferna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falkowski rent richting de bal. Falkowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sconfietti speelt de bal door. Češpiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Češpiva probeert naar een medespeler te passen. Cheatham rent richting de bal. Cheatham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Homoláč de bal. Krňák onderschept slim de pass. Krňák draait met de bal, schiet en ... Salvátor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cheatham de bal. Cheatham schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - FC.Galaxy Hradec Králové 0:12

73e minuut.
Cheatham geeft een lange en hoge pass. Falkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Sconfietti de bal. Sconfietti probeert naar een medespeler te passen. Fiferna geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Svoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sconfietti verovert de bal door een tackle van achteren. Sconfietti probeert naar een medespeler te passen. Fiferna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiferna geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Becher controleert de bal met de borst. Cardinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardinali passt de bal zonder na te denken. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Litvíno 74%, FC.Galaxy Hradec Králové 26%.
FC Spartak Litvíno - FC.Galaxy Hradec Králové 0:12