Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Galaxy Hradec Králové FC Spartak Litvíno
ofensiv Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 19.2
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Cheatham probeert naar een medespeler te passen. Ivanko met een sublieme pass. Fiferna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiferna passt de bal zonder na te denken. Cheatham is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Češpiva speelt de bal door. Falkowski rent richting de bal. Falkowski passt de bal in één keer door. Krňák rent richting de bal. Krňák schiet op doel. Salvátor bokst de bal weg.

11e minuut.
Falkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cheatham de bal. Cheatham passt de bal met de wreef. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fiferna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krňák de bal. Falkowski met een sublieme pass. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Spartak Litvíno 1:0

32e minuut.
Fiferna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krňák rent richting de bal. Krňák geeft een lange en hoge pass. Cheatham rent richting de bal. Cheatham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Spartak Litvíno 2:0

33e minuut.
Kníř passt de bal in één keer door. Češpiva met een sublieme pass. Poupě probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Ivanko probeert naar een medespeler te passen. Sconfietti speelt de bal door. Češpiva probeert naar een medespeler te passen. Krňák is nu in balbezit. Krňák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Salvátor trapt de bal weg van het doel. Inworp. Češpiva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sconfietti geeft de bal voor. Krňák krijgt zijn hoofd ertegen. Salvátor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Fiferna bereikt de bal nog maar net als eerste. Šámal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fiferna raakt geblesseerd tijdens het duel. Fiferna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krňák kopt de bal weg. Cheatham kan de bal niet met de borst controleren. Cheatham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Spartak Litvíno 3:0

43e minuut.
Falkowski passt de bal in één keer door. Fiferna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiferna geeft een hoge lob. Krňák rent richting de bal. Krňák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Salvátor met een harde bal richting middenveld. Falkowski kopt de bal weg. Krňák is nu in balbezit. Krňák draait met de bal, schiet en ... Homoláč probeert de bal aan de voet te houden. Salvátor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Spartak Litvíno 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Galaxy Hradec Králové 29%, FC Spartak Litvíno 71%.
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Spartak Litvíno 4:0

52e minuut.
Cheatham rent richting de bal. Cheatham draait met de bal, schiet en ... Homoláč heeft problemen om de bal te vangen. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Spartak Litvíno 5:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salvátor trapt de bal weg van het doel. Češpiva kopt de bal weg. Cheatham rent richting de bal. Cheatham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Falkowski kopt de bal weg. Daar is Homoláč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krňák rent richting de bal. Krňák haalt uit met een fantastische trap. Paal! Krňák rent richting de bal. Krňák geeft een lange en hoge pass. Cheatham rent richting de bal. Cheatham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sconfietti speelt de bal door. Češpiva heeft problemen om de bal te vangen. Češpiva geeft de bal voor. Cheatham rent richting de bal. Cheatham schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Homoláč heeft problemen om de bal te vangen. Krňák rent richting de bal. Krňák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Spartak Litvíno 6:0

65e minuut.
Salvátor met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Falkowski de bal. Falkowski speelt de bal door. Krňák rent richting de bal. Krňák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Homoláč met een harde bal richting middenveld. Češpiva kopt de bal weg. Krňák is nu in balbezit. Krňák haalt uit met een fantastische trap. Salvátor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Sconfietti kopt de bal weg. Homoláč controleert de bal met de borst. Krňák is nu in balbezit. Krňák schiet op doel. Salvátor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Češpiva speelt de bal door. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal met de wreef. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák schiet op doel. Salvátor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Klungelig pakt Cardinali de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Steiner. Cardinali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bayer met een sublieme pass. Svoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sconfietti. Sconfietti krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Cardinali geeft een hoge lob. Ivanko heeft problemen om de bal te vangen. Krňák is nu in balbezit. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski draait met de bal, schiet en ... Salvátor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Spartak Litvíno 7:0

86e minuut.
Češpiva met een sublieme pass. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski geeft een hoge lob. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kníř geeft een hoge lob. Pinter kopt de bal weg. Falkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krňák is nu in balbezit. Krňák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salvátor met een harde bal richting middenveld. Češpiva kopt de bal weg. Cheatham rent richting de bal. Cheatham schiet op doel. Salvátor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krňák maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Spartak Litvíno 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Galaxy Hradec Králové 28%, FC Spartak Litvíno 72%.
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Spartak Litvíno 8:0