Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zenga tym FC Rentiéři Oderberg
442 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 42.4
good Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen average


2e minuut.
Hrbák probeert de bal met de borst te controleren. Pálek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klučka. Pálek raakt geblesseerd tijdens het duel. Pálek met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Medar passt de bal zonder na te denken. Kuźniak heeft problemen om de bal te vangen. Kuźniak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cisternas de bal. Cisternas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Medar is nu in balbezit. Medar geeft de bal voor. Cisternas rent richting de bal. Cisternas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Rentiéři Oderberg 0:1

22e minuut.
Hausman geeft een hoge lob. Söllinger probeert de bal met de borst te controleren. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. Mirancea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mirancea trapt de bal weg van het doel. Hausman rent richting de bal. Ledesma speelt de bal door. Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch haalt uit met een fantastische trap. Negrilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kuźniak is nu in balbezit. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. Mirancea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Rentiéři Oderberg 0:2

34e minuut.
Daar is Kuźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak probeert naar een medespeler te passen. Cisternas rent richting de bal. Cisternas haalt uit met een fantastische trap. Mirancea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Rentiéři Oderberg 0:3

35e minuut.
Marius probeert naar een medespeler te passen. Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch passt de bal in één keer door. Söllinger kan de bal niet met de borst controleren. Söllinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Sabeditsch de bal. Hausman onderschept slim de pass. Hausman speelt de bal door. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas haalt uit met een fantastische trap. Mirancea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Čevela is nu in balbezit. Hausman verovert de bal door een tackle van achteren. Hausman geeft de bal voor. Kuźniak krijgt zijn hoofd ertegen. Mirancea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Rentiéři Oderberg 0:4

40e minuut.
Negrilă met een harde bal richting middenveld. Medar kopt de bal weg. Klungelig pakt Musa de bal. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zenga tym 57%, FC Rentiéři Oderberg 43%.
zenga tym - FC Rentiéři Oderberg 0:4

47e minuut.
Inworp. Medar met de inworp. Hausman geeft de bal voor. Kuźniak probeert de bal met de borst te controleren. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Mirancea met een harde bal richting middenveld. Hrbák kopt de bal weg. Kuźniak rent richting de bal. Söllinger is nu in balbezit. Söllinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cisternas verovert de bal door een tackle van achteren. Godri rent richting de bal. Godri geeft een lange en hoge pass. Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mirancea met een harde bal richting middenveld. Pálek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hrbák. Hrbák krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Čevela is nu in balbezit. Medar verovert de bal door een tackle van achteren. Medar speelt de bal door. Söllinger rent richting de bal. Söllinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hrbák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hausman rent richting de bal. Hausman geeft een lange en hoge pass. Cisternas kan de bal niet met de borst controleren. Cisternas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hausman rent richting de bal. Hausman probeert naar een medespeler te passen. Söllinger heeft problemen om de bal te vangen. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Čevela geeft de bal voor. Hrbák probeert naar een medespeler te passen. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cisternas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisternas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
zenga tym - FC Rentiéři Oderberg 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zenga tym 54%, FC Rentiéři Oderberg 46%.
zenga tym - FC Rentiéři Oderberg 0:5